200 TL i7 4770 işlemci için fan önerisi

Kulak içi kulaklığa 200TL verilir mi diyenler de var, verilir kardeşim neden verilmesin :)
7/24 müzik dinleyen biriyim, ne diye ucuza kaçıp zevkimi berbat edeyim, ucuza kaçarsam ne anlamı kalır harcadığım paranın.

İmkan varsa iyisini almaktan en mantıklı yoldur :)

Hocam cezam nedeni ile 1 aydır giremiyordum foruma. Daha 1 saat önce sahibindencom üzerinden r7 240 4gb eski ekran kartımı Allah'ın izniyle 200 tlye sattım :D. Artık olay ciddi. En geç 1 hafta içerisinde işlemci soğutucusunu alırım. İşte tam bu noktada sizdeyim. Odada soba var benim, soba yanmazken oyunlarda 70e zor çıkan sıcaklık,soba yanarken 80i 2-3 derece geçiyor. Zaten işlemci stres testleri içindeki fpu testleri 90ı bile bulduruyor. Önceden tavsiyede bulunmuştunuz ancak aradan 30 küsür gün geçti, teknoloji gelişti vs :D . Bana 1150 soket ile uyumlu, mini atx anakart ile uyumlu, bilhassa sessiz, gelecek vaadeden ve iyi soğutma sağlayan bir soğutucu önerisi beklemekteyim. Şimdiden sağolun.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı