i7 4770 için fan önerisi

Arkadaşın attığı Dark Freezer X93 alacağım. i7 4770 ile uyumlu mudur?

Uyumlu diye yazıyor ama kalitesiz bir ürün. Baştan belirteyim.

i5 9600K işlemcim için sarı siteden 500 TL'ye tek fanlı kullanılmış kule fan aldım. Aylardır kullanıyorum. Hesabını siz yapın. Kullanılmış ürün demek arızalı/sorunlu ürün demek değildir. Sıfır ürün hastası arkadaşları dinlemeyin. Onların yaşları kadar sıfır/ikinci el bilgisayar alıp-satmışlığım vardır.

Son düzenleme:
arkadaş kalitesiz diyor o kadar kalitesiz midir sizce?

Hocam Dark markası kalitesiz değildir attığım X93 modeli 4. nesil işlemci için fazlasıyla yeterli olacaktır. Çok üst düzey bir fan değil bu bütçede ideal bir soğutucudur. Aynı markanın X123 modelini kullanıyorum forumda da Dark soğutucularını öneren vardı, sıcaklıklarım 95+ dereceden 60'a indi.

Hocam Dark markası kalitesiz değildir attığım X93 modeli 4. nesil işlemci için fazlasıyla yeterli olacaktır. Çok üst düzey bir fan değil bu bütçede ideal bir soğutucudur. Aynı markanın X123 modelini kullanıyorum forumda da Dark soğutucularını öneren vardı, sıcaklıklarım 95+ dereceden 60'a indi.

Marka olarak demedim zaten ürün olarak dedim. Yoksa Dark'ın kaliteli ürünleri var. Ki kasasını kullanmaktayım. 2 borulu ve alüminyumu kalitesiz. Stok fandan pek bir farkı yok. Karar tercih sizin yine.

Satın aldım hocam. Arkadaşlar 80'den 65 60'a indi diyorlardı yorumda. Yalnız benim kasam biraz küçük cama çarpma veyahut RAM'lere çarpma olayı olur mu?

Bugün ilk defa termal macun değiştirdim. Ve değiştirriken 1 tırnağı kırdım :D ve uyüzden oyunlara girince sıcaklık tavan yapıyor. Önereceğiniz bir fan var mıdır? Bütçem pek yok bu yüzden ucuz F/P bir fan önerebilir misiniz?

Hocam diğer tırnakları da çıkartım fanı öylece bırakın, sonra kasayı yan yatırınki fan düşmesin, ben 2 aydır öyle kullanıyorum sorun çıkarmıyor yeni fan gelene kadar kullanabilirsiniz.
Fan olarak bundan mükemmeli yoktur. Zaten yorumlardan anlayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı