200 TL Mekanik Klavye Önerisi

@adnanvo Evet çok zeki arkadaşım ancak Masterkeys Lite membrane değil haberin olsun.

Mekanik demedik, yarı-mekanik. Ve gerçekten iş yapıyor. Hem CK108'i hem bunu kullanmış biri olarak (Hala MK Lite kullanıyorum) MK Lite, güya mekanik outemu switch klavyelere göre çok daha iyi. Ayrıca Membrane klavyeler ile arasında da dağlar kadar fark var.

Masterkeys Lite L'nin hissiyatı çok iyi diyorlar çoğu kişi. Gamepower Warlock'un kullandığı outemu switch zaten giriş seviyesi mekanik klavyelerde kullanılıyor illa ki mekanik dersen Gamepower Warlock alıp geç derim ben. Outemu switchleri sadece JD, Gamepower, Motospeed gibi markalar kullanmıyor Cooler Master'in de var outemu switch ürünü. Zaten 200 TL'ye ondan başka mekanik seçeneği yok.

Bloody B120 alacağını 50 veya 60 TL ekleyip Masterkeys Lite al. 60 TL'yi kuruşu kuruşuna hak ediyor diyeceksin.
Ben bizzat kullanıyorum ve bir sorun varsa cevaplayabilirim.
Hocam bunu zaten alasım var da ben mağazadan dolayı kararsız kaldım. Outlet ürün yazıyor, mağaza da görsel olarak kullanılmıştır yazıyor. Bunlar ne anlama geliyor. Avmlerde herkesin örnek amaçlı kullandığı gibi mi? Eğer öyleyse 2. el sayılmaz mı? Şimdi herkes öpmüştür o klavyeyi.

Hocam bunu zaten alasım var da ben mağazadan dolayı kararsız kaldım. Outlet ürün yazıyor, mağaza da görsel olarak kullanılmıştır yazıyor. Bunlar ne anlama geliyor. Avmlerde herkesin örnek amaçlı kullandığı gibi mi? Eğer öyleyse 2. el sayılmaz mı? Şimdi herkes öpmüştür o klavyeyi.
Mesela Vatan'da öernek olarak açılmış klavyeler varya işte. Onlar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı