200 TL mikrofonu oyuncu kulaklığı önerisi

Bütçe
250
Gamepower, James Donkey, Rampage çöplerine bakma. Önerim;

Gamepower, James Donkey, Rampage çöplerine bakma. Önerim;

Kendim bizzat Gamepower ve James Donkey kullandım Gamepower 3 yıl James Donkey ise 3.5 yıl idare etti beni burada gelip boş konuşmak hiç hoş değil kendin deneyip görürsün markayı başka insanlardan duyduğun lafları burada söylemen doğru bir davranış değil hocam.

Alakası yok. Siz sorun yaşamadınız diye kalitesiz olmuyor. Kardeşime Rampage klavye almak zorunda kaldım ve 3 aya bozuldu. İnternette yüzlerce soruna bakabilirsiniz.

Her ne kadar forumda ben dahil çoğu kişi Rampage önermiyor olsa da 7 ay kadar kullandığım ve çok memnun kaldığım için bu kulaklığı öneriyorum :

Kötü ürünlere sahip markaların her ürününe kötü diyenlere bakma sen. Bir tane ürününü kullanmışlar ya da kullanmamışlar sağdan soldan duyup markanın bütün ürünlerine sorunlu güözü ile bakıyorlar.

Teknoloji şans işi. Zamanında 169 liraya JD 710 almıştım hala sorun yaşamadım. Ama internette binlerce sorun var. O fiyata daha iyisini bulabileceğini düşünüyorum. Ama şu JD nefretini azaltmanız lazım. Biraz aşırıya kaçmış gibi.

G528C hakkında olumsuz yorumlar var :/

G528C hakkında olumsuz yorumlar var :/

Bütçeyi aşabilirse daha iyi olur fakat bu bütçede bunlar var maalesef.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı