2000-2250 TL Sistem Toplama

Gtx 770'de DX12 desteği verecek. Fakat Maxwell Gpu'lar kadar değil. Bundan aylar önce çıkan DX12 trailer'leri Kepler kartlar ile yapıldı. Performansı gayet başarılıydı. Evet Maxwell kartlar daha iyi DX 12 desteği alacak ama aradaki 6-11 gibi Fps açığını kapatır mı bilemem.

Yine de yeni tasarım dururken eksiki almak bana mantıklı gelmiyor gtx960 soğutmada daha üstün.
 
Yine de yeni tasarım dururken eksiki almak bana mantıklı gelmiyor gtx960 soğutmada daha üstün.
Elbette Gtx 960 bir çok açıdan daha üstün. Tam yük altında 150 watt elektrik çekiyor, DX12'ye %100 destek veriyor. Ayrıca yeni gelen driver'ler daha çok Gtx 900 serisi için yararlı çıkıyor. Ama burada tercih devreye giriyor. Yukarıda yazdığım özellikleri 12 Fps'ye varan farka değiş etmem. Maxwell ile Kepler arasında aradaki farkı kapatacak kadar DX12 farkı olacağını sanmıyorum.
 
Ne kadar zaman kullanmayı planlıyorsun bilmiyorum, ama anakartın tüm slotlarını doldurma bence. Tek modül 8GB RAM almanın bir zararı olmaz en azından.
 
3-5 sene idare etsin.

3000 TL ye kadar nasıl sistem toplamamı önerirsiniz.

o.c. yapmayacağım.

3000 TL Oyun Sistemi.jpg
 
Neden Z3 gibi bir plastik çöpü öneriyorsunuz. Ayrıca H81 Gamer kat kat daha iyi bir anakart.

Z3 uzun süredir sıkça kullanılan ve kullanıcılarının memnun kaldığı bir kasa. Kendim dahil olmak üzere kullanan birçok kişi biliyorum. H97, USB3.0, SATAIII gibi birçok teknolojide H81'in önünde. Bu nedenle bunu önerdim.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı