2000-2250 TL Sistem Toplama

Z97 PC MATE, uygun Z97 yonga setli anakart olma iddiası taşıdığından kullanılan bileşenleri H97M-PLUS'a göre kaliteli değil. G3258 dışında Z97 PC MATE kullanılmasını önermem, H97M-PLUS uygundur.

Coil Whine sadece ekran kartı %100 yük altında iken ortaya çıkan bir hadise. Oyunları sıfır seste oynasanız dâhi kasanın kapağı kapalıysa duyulması çok zordur. Oyunun sesi açıksa duyulması zaten imkansız. Kısacası hiçbir sorun teşkil etmez.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buyur kardeşim en yardımcı olacak video :)
 
Bu sistem gayet iyi olmuş. Ben de bunu öneriyorum. Z3 plastik çöp falan değil. Pek çok fanı olan iyi soğutmalı bir kasa.
Bir arkadaşımın kullanıcı incelemesinden alıntılar;

"Arkadaşlar kasanın fiyatını hak etmesini sağlayan tek etken içerisinde beraberinde gelen 4 adet fan. Ama o fanlarda çok sesli çalıştığından maalesef alınabilirliği hiç olmayan bir kasa. Eski bir bilgisayarınız varsa ikinci el 70 liraya alınıp güzel görünüm katılır, 4 fanla beraber daha serin çalışması sağlanır. Güzel bir tercih olur. Ama sıfıra kesinlikle alınacak bir kasa değil. Çok ince bir saçtan yapılmış çok kolay eğriliyor, çabuk kırılacak havası veriyor, üst kısım çok kalitesiz sizde gördünüz ip ince bir saçtan yapılmış. Vida yerleri kolay yalama oluyor. Bu kasanın artısı tamamen toz filtresine sahip oluşu ve görünüşü. Bunun dışında alınacak bir kasa maalesef değildir."

www.donanimcibaba.com: Zalman Z3 Plus White Kasa İncelemesi | Donanımcı Baba
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı