2000-2250 TL Sistem Toplama

Sadece tek bir forumun yorumlarını almak yerine incelemeleri vs. okuyun. Eğer yasak değilse sana bir kullanıcı incelemesi atmak isterim.
 
Yasak olup olmadığını sizin bilmeniz gerekir, sanırım Sosyal Kuralları'nı okumadınız. Neyse bu seferlik ben söyleyeyim, yasak değil.
 
İncelemeyi okudum ve inceleyen kişinin kasanın malzeme kalitesini eleştirdiğini fark ettim. Saydığı artılar, belirttiği tek eksiye göre çok daha ağır basıyor. Giriş seviyesi, ve f/p olarak öne çıkmaya çalışan bir kasanın eksi tek bir yönü olması ve düzgün kullanım neticesinde kullanıcıya hehangi bir sorun yaratmaması bence gayet kabul edilebilir.
 
Zalman Z3 artısı şudur. PSU konumu altta ve havalandırma için üstte çift fan yuvası bulunması. Başka da bir şeyi yoktur. USB girişlerinin üstte olması da bilgisayar masası kullananlar için uygunsuzdur.
150 Lira ona vereceğime 200 Lira'ya Corsair alırım daha iyi. Böyle konularda 3'e 5'e bakmamak lazım. Alacağın kasa bir sonraki sistemine ev sahipliği yapabilir.
 
Son düzenleme:
Endülüs Özbay size teşekkür ederim yardımlarınızdan dolayı.Size bir sorum olacaktı. Anakartı MSI Z97 PC Mate Intel yada ASUS H81M-PLUS' mı alayım. Sizin yazdığınız ASUS H97-M PLUS' mı kalsın. Kıyaslama yaparsak hangisi daha iyidir. İleriye dönük olarak.

Endülüs Özbay size son bir sorum daha olacaktı. Bu ekran kartların da coil whine sorunları oluyormuş.Bu sorun çok önemli mi acaba? Yada sizin söylediğiniz diğer bir ekran kartını mı (MSI GTX770 TwinFrozr) alsam.
Teşekkürler.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı