2000-2500 TL IEM kulaklık önerisi

Denizwiped

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba iyi sosyaller. Elimde ses kartı olarak komplete Audio MK6 var. Müzik dinlemeyi çok seviyorum detaylara dikkat ediyorum ve oyunda oynuyorum. Bu ikisini karşılayacak güzel ve kaliteli IEM öneriniz var mıdır? Wraith'te birkaç IEM var ama stokları çoğunun yok. AliExpress'te kullanabilirim 1100ü geçmediği sürece. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Qkz x hbb, oyun odaklı. Simgot ew200, tiz ağırlıklı ve oyunlarda on numara ses kasılıyor. Truthear zero blue, ağırlıklı olarak oyun odaklı. Truthear zero red, hem oyun hem müzik odaklı. Moondrop LAN, dengeli bir iem.

Bunların incelemelerini izlemeni öneriyorum, bu arada ben ew200 kullanıyorum ve çok memnunum. Sana kanal linki bırakıyorum buradan inceleme izlersin, hatta ben bu linkini bıraktığım arkadaşa seçeneklerimi sıralayıp istediğim özelliklere en çok hangisi uyuyor diye sormuştum.

QKZ X hbb, oyun odaklı. Simgot EW200, tiz ağırlıklı ve oyunlarda on numara ses kasılıyor. Truthear Zero blue, ağırlıklı olarak oyun odaklı. Truthear Zero red, hem oyun hem müzik odaklı. Moondrop lan, dengeli bir IEM.

Bunların incelemelerini izlemeni öneriyorum, bu arada ben EW200 kullanıyorum ve çok memnunum. Sana kanal linki bırakıyorum buradan inceleme izlersin, hatta ben bu linkini bıraktığım arkadaşa seçeneklerimi sıralayıp istediğim özelliklere en çok hangisi uyuyor diye sormuştum.

Çok teşekkür ederim inceleyip yorum yapacağım birazdan.

QKZ X hbb, oyun odaklı. Simgot EW200, tiz ağırlıklı ve oyunlarda on numara ses kasılıyor. Truthear Zero blue, ağırlıklı olarak oyun odaklı. Truthear Zero red, hem oyun hem müzik odaklı. Moondrop lan, dengeli bir IEM.

Bunların incelemelerini izlemeni öneriyorum, bu arada ben EW200 kullanıyorum ve çok memnunum. Sana kanal linki bırakıyorum buradan inceleme izlersin, hatta ben bu linkini bıraktığım arkadaşa seçeneklerimi sıralayıp istediğim özelliklere en çok hangisi uyuyor diye sormuştum.

Truthearların ikisi de ilgimi çekti ama mavisi yenilenmiş hali sanırım ve double driver var siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim inceleyip yorum yapacağım birazdan.

Truthearların ikisi de ilgimi çekti ama mavisi yenilenmiş hali sanırım ve double driver var siz ne düşünüyorsunuz?
İkiside double driver, blue olan ilk model yani og model. Birde iem alırken hoparlör büyüklüğüne yani nozzle kısmına da bakın, kulak kanalınız küçükse rahatsız edebilir.

Şu an sistem nasıl bilmiyorum ama ben shenzhenaudio.com üzerinden almıştım kulaklığı, vergi vs çıkmamıştı. İsterseniz bununla ilgili ayrı bir konu oluşturun ve araştırın gümrük durumunu.

Teşekkür ederim sizce red nasıl bir seçim mavi ile farkını tam anlamadım açabilir misiniz? Birde hem müzik hem oyunu kapsıyor demişsiniz. Yani ben FPS'te oynuyorum Valorant'tır Apex'tir EQ ayarıyla dengelebilirim değil mi mesela oyuna girdiğimde ya da müzik dinlediğimde.

Teşekkür ederim sizce red nasıl bir seçim mavi ile farkını tam anlamadım açabilir misiniz? Birde hem müzik hem oyunu kapsıyor demişsiniz. Yani ben FPS'te oynuyorum Valorant'tır Apex'tir EQ ayarıyla dengelebilirim değil mi mesela oyuna girdiğimde ya da müzik dinlediğimde.
Valla kral ben ne desem yalan olur, bence reddit üzerinden araştırma yap daha doğru cevaplar bulursun.

Vallahi kral ben ne desem yalan olur, bence Reddit üzerinden araştırma yap daha doğru cevaplar bulursun.

Hey ı ended up getting the reds. No regrets whatsoever. They are really good for FPS Gaming and Music as well. Although if you plan to get it, you may need a DAC specially when you use the dongle. I find it a little on the quiter side with the DAC. Besides that, everything is good.

Böyle bir yorum gördüm ve 15 dolar farkla iki tane kulaklık almış oluyorsun yanında gelen aparatından dolayı. Kırmızının base halini beğenmeyen aparatla Blue'nun signature sesini de kullanmış oluyor. Çeşitliliği sevdim ve çoğu insan kırmızının direkt düz dokunulmamış sesini de seviyor ama mavi için bir tık derin denmiş. Muhtemelen kırmızıları alacağım ama gümrük hakkında bilgi edinmem gerekiyor.

Hey ı ended up getting the reds. No regrets whatsoever. They are really good for FPS Gaming and Music as well. Although if you plan to get it, you may need a DAC specially when you use the dongle. I find it a little on the quiter side with the DAC. Besides that, everything is good.

Böyle bir yorum gördüm ve 15 dolar farkla iki tane kulaklık almış oluyorsun yanında gelen aparatından dolayı. Kırmızının base halini beğenmeyen aparatla Blue'nun signature sesini de kullanmış oluyor. Çeşitliliği sevdim ve çoğu insan kırmızının direkt düz dokunulmamış sesini de seviyor ama mavi için bir tık derin denmiş. Muhtemelen kırmızıları alacağım ama gümrük hakkında bilgi edinmem gerekiyor.

Blue is more "naturally" bassy, no extensions needed sort of thing. Red needs the impedance adapter for a tad more bass. I don't remember reading/hearing from others that the Red and Blue become identical with the impedance adapter. All I know is, for gaming and bassy music, the Blue will be better and for cheaper. If you listen to more treble music, go for the Red.

If any, I'd say go for the Kefine Delci if you like a warmer-bassy sound. I suggested it to someone who played Apex Legends religiously too and he said it's the best thing he's ever had since his AKG earphones (after trying some razer headphones and finding them too hot in our humid environment). He plays sneaky so him trying to hear those footsteps was basically essential to his playstyle.

All I know is if you do use the Red's impedance adapter, it somehow distorts the other aspects of the IEM (soundstage, imaging, details, etc). Even Fresh Reviews, an FPS-centric IEM reviewer picks Blue over the Red.

Eh şimdide buna denk geldim attığınız freshreviews kanalı da mavileri seçiyor kırmızı yerine.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı