Genellikle şehir içinde kullanmak için yol bisikleti almak istiyorum ama kafam biraz karışık. Biliyorsunuz bizim ülkemizde en çok övündüğümüz yollarımız bile düzgün değil, çukur tümsek her türlü kötü etken mevcut. Ben hafifliği ve hızı bakımından yol bisikleti almak istiyorum hatta birkaç model arasında kaldım zaten ama size de bir sormak istedim özellikle yol bisikleti kullanan varsa onların yorumlarını merak ediyorum. Şehir içinde çok zorlanıyor musunuz? En ufak taştan bile kaçınmak gerekiyor mu? Benim oturduğum bölgede yolda ne ararsan var çünkü :d
Arada kaldığım birkaç model ve neden tercih etmek istediğimi de yazıyorum:
Salcano XRS 077 : Giriş model olmasından dolayı tercih edebilirim ama malzemesi çelik olduğu için biraz ağır.
Salcano XRS 066: 077'den farkı sadece kadrosunun alüminyum olması galiba.
Corelli Sprint KR100: Hem alüminyum kadro hem de vites seti Claris. Bundan dolayı almama yakın duran model bu.
Corelli FitBike 1.0 : Bir de bu var tam bilmiyorum nasıl ama bu da dikkatimi çekti. Lastikleri yol bisikleti gibi ince sadece direksiyonu farklı galiba. Fiyatı da daha uygun.
Arada kaldığım birkaç model ve neden tercih etmek istediğimi de yazıyorum:
Salcano XRS 077 : Giriş model olmasından dolayı tercih edebilirim ama malzemesi çelik olduğu için biraz ağır.
Salcano XRS 066: 077'den farkı sadece kadrosunun alüminyum olması galiba.
Corelli Sprint KR100: Hem alüminyum kadro hem de vites seti Claris. Bundan dolayı almama yakın duran model bu.
Corelli FitBike 1.0 : Bir de bu var tam bilmiyorum nasıl ama bu da dikkatimi çekti. Lastikleri yol bisikleti gibi ince sadece direksiyonu farklı galiba. Fiyatı da daha uygun.
Son düzenleyen: Moderatör: