- Makaleler
- 13
Kasa dışında herşey güzel. Bu SSD'yi kullandım gayet kaliteli. B450M Anakart iyi bir tercih olacaktır. İlerde ekran kartı aldığınızda OC yapmak isterseniz felan.
B450 alın ki, 2020`ye kadar işlemci desteğiniz olsun. Geleceğe dönük olsun yani.Bende aynı durumdayım R3-2200G ve 2*8GB 3200 MHZ anakarta sahibim. B450M almak aşırı fark oluşturur mu ?
8 GB ram günümüzdeki oyunlara fazlasıyla yeterliyken 16 almak biraz gereksiz. Onun yerine bir süre 1x8 gb ram alın ilerde tekrar eklersin. Geriye kalan parayla ryzen 5 2400G alın. Parçaları tek siteden toplamayın. Farklı sitelerden daha ucuza bulabilirsiniz.Bütçemi bir tık arttırarak sistemi bu şekilde güncelledim. Bir öneriniz var mı şu parça yerine şu parçayı al diyeceğiniz. Eki Görüntüle 397164
Arkadaşlar bir sorum olacak APU sistemlerde oyun performansı nasıl oluyor ? Mesela Pubg'de kaç FPS alırım düşük ayarlarda.
GTA V gibi oyunlar için artık 8GB RAM yetersiz gelmeye başlıyor. Atıyorum, 1 yıl sonra artık 16GB RAM 90% yeni çıkan AAA tarzı oyunlar için zorunlu olacaktır.8 GB ram günümüzdeki oyunlara fazlasıyla yeterliyken 16 almak biraz gereksiz. Onun yerine bir süre 1x8 gb ram alın ilerde tekrar eklersin. Geriye kalan parayla ryzen 5 2400G alın. Parçaları tek siteden toplamayın. Farklı sitelerden daha ucuza bulabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.