2000 TL civarı monitörlü sistem önerisi

Acikcasi monitorden pek anlamiyorum. O yuzden freesync olayina bisey diyemicem. Ama dedigin monitoru alirsak 2000 TL barajini asiyoruz sanirim.
2000 tl civarı deyince biraz aşınca sıkıntı çıkmaz sandım. Gösterdiğim monitörle birlikte 2100 tl tuttu.

Monitör iyi ama HDMI girişi yok DVI ile VGA var. Bir bakayım dedim ucuz monitörlerde 500 tl altı HDMI desteleyen monitör yok( 1ms full hd ). En ucuzunu ben n11 de buldum
Asus 21.5" Vp228h Gamıng 1920x1080 1ms Hdmı/dvı/vga Sıyah - n11.com

O bütçeye bu monitör en uygunu olacaktır, panel olarakta yukarıda önerilenlerden daha iyi https://www.itopya.com/BENQ-215-4/
Geri kalan paraya G4560 + RX 560 sistem toplanabilir.
5 ms monitörler oyun için kullanılabilir mi? Diyeceksin şu an kullandığın sanki 1 ms de. Demek istediğim 1 ms ile 5 ms arasında çok fark var mı?

Hazır sistem mantıklı ama RX 560 alabilecekken RX 460 tercih edilmeli mi? GB ekran kartında çoklu ekranda önemli diye biliyorum.

2000 TL'ye monitör dahil sistem istiyorsun zaten bunu günümüz teknolojisiyle oluşturmak çok zor. Güncel sistem ile VRAM sıkıntısız bir sistem önerdim. Bütçeni aşarsan tabiki de RX 500 serisi alabilirsin. RX 560 ile RX 460 arasında 3-4 fps fark var ki bütçene göre bence RX460 4GB f/p ürünü.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    45,5 KB · Görüntüleme: 125
Hocam onerdigin sistemi toplayacagim. Anakarta BIOS guncellemesi gerekli degildir umarim. Montaji kendim yapacagim. Monitor markasina guvenemedim. Yukarida onerilenlerden birini tercih edecegim. Tesekkurler.
Anakart BIOS güncellemeli geliyor dostum. Sana yardım olduysam ne mutlu bana :)

Hocam onerdigin sistemi toplayacagim. Anakarta BIOS guncellemesi gerekli degildir umarim. Montaji kendim yapacagim. Monitor markasina guvenemedim. Yukarida onerilenlerden birini tercih edecegim. Tesekkurler.
Bir şey söyliyeceğim HDD 5200 rpm, 7200 rpm almalısın.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı