2000 TL işlemci önerisi

Bütçe
2000

sansar1341

Hectopat
Daha fazla  
Param yok çoğu kişi gibi, işlemci alabilirsem alacağım. Ekran kartım yok, para da yok zaten. İşlemci önerin Valorant ekran kartsız oynanır mı? Bir de önereceğiniz işlemci hangi anakart olur söylerseniz biraz karışık yazdım ama. 2000 TL bütçe.

Ekran kartsız alacaksınız APU sistem öneririm. Ryzen 5 3400G bakabilirsiniz.

Biraz aşıyor ama sorun olmaz umarım?

Param yok çoğu kişi gibi, işlemci alabilirsem alacağım. Ekran kartım yok, para da yok zaten. İşlemci önerin Valorant ekran kartsız oynanır mı? Bir de önereceğiniz işlemci hangi anakart olur söylerseniz biraz karışık yazdım ama. 2000 TL bütçe.

Ekran kartsız derken? APU sistem olabilir. Ama stoklar bitik şu an. Kutusuz R5 3400G satıyorlar.
Aşamazsanız
60-100 TL aşarsanız

Sadece işlemci için 2000 TL ise 4650G bakabilirsin. En ucuza satan firma hakkında bir bilgim yok, N11 gibi yerlerde ise 2500 falan. En mantıklı seçim 3400G olacaktır, 2*8 şeklinde 16 GB RAM alırsan rahatlıkla Valorant oynarsın. Bu arada işlemci fanı alman gerekli. Tray olarak satılıyor.

Sadece işlemci için 2000 TL ise 4650G bakabilirsin. En ucuza satan firma hakkında bir bilgim yok, N11 gibi yerlerde ise 2500 falan. En mantıklı seçim 3400G olacaktır, 2*8 şeklinde 16 GB RAM alırsan rahatlıkla Valorant oynarsın. Bu arada işlemci fanı alman gerekli. Tray olarak satılıyor.
içinde yok dimi fan linki de atın yada normal fan olur mu

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı