Model olarak google'dan attım site olarak atmadım bilgine.Maksimum 2000 TL civarında bütçeye uygun kulaklık arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Hocam mikrofon kalitesini iyi bulmuyorum kulaklığın.![]()
Razer Blackshark V2 X Beyaz Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Beyaz Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Beyaz Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
@Giray1 hocam bildiğim kadarıyla iyi bir kulaklık bende almayı düşünüyorum bir sorunu mu var kulaklığın?
Ben mikrofon da alacağım yani kulaklığı almam da bir sorun yok değil miHocam mikrofon kalitesini iyi bulmuyorum kulaklığın.
Ben mikrofon da alacağım yani kulaklığı almam da bir sorun yok değil mi?
Kafa bandı tek parça olması korkuttu, kafamda kulaklık izi çıkartmaz değil mi?Model olarak google'dan attım site olarak atmadım bilgine.
Yok hocamKafa bandı tek parça olması korkuttu, kafamda kulaklık izi çıkartmaz değil mi?
Maksimum 2000 TL civarında bütçeye uygun kulaklık arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.