2000 TL kulaklık önerisi

Bütçe
2000

RRaidyn

Hectopat
Katılım
29 Mart 2020
Mesajlar
864
Çözümler
3
Merhaba, arkadaşlar forumda ki konuların süresi geçmiş veya güncel kurdan çıkmış olduğu için yeni konu açmak istedim.
Bir süredir araştırıyorum fakat karar veremedim. Siz hangi kulaklıkları kullanıyorsunuz?
Gün boyu kulaklık kafamda oluyor. Ortalama 8 saat. Oyun, müzik, yayın, film, kısacası her türlü iş için kullanacağım. Şu an Cloud 2 var, çok memnunum fakat pedleri vesaire çok eskidi. Yeniledim fakat eskisi gibi olmuyor.
Lütfen önerdiğiniz kulaklığı kullanıp kullanmadığınızı belirtin. Eskileri, artılarıyla yazarsanız çok memnun olurum. Teşekkürler.
 
Zamanında 59-69 TL iken JBL C100SI aldım. Ufak tefek işlerde işe yarıyor. Benim kulaklık beklentim günü idare edecek şekilde çıkarsın yeterli. Online eğitimde ve açık öğretimde işimi görüyor ama bu kulaklık sizin işinize bence yaramaz.
 
Blackshark V2 Pro kullanıyorum ama bütçeni 400 TL aşıyor. İlgilenirsen incelemem:
Kullandığım bu kablosuz kulaklığın kablolu versiyonu Razer Blackshark V2. Baktığım incelemelerde ikisi de her manada aynılar. Yazılımından ses kalitesine kadar aynılar.
Bütçene de uyar kablolu V2.
 
Blackshark V2 Pro kullanıyorum ama bütçeni 400 TL aşıyor. İlgilenirsen incelemem:
Kullandığım bu kablosuz kulaklığın kablolu versiyonu Razer BlackShark v2. baktığım incelemelerde ikisi de her manada aynılar. Yazılımından ses kalitesine kadar aynılar.
Bütçene de uyar kablolu v2.

Hocam Razer'ın Türkiye desteği çok kötü olduğu için almayı düşünmüyorum. En ufak sorunda bile bir ton para istiyorlar. Aral Game adında bir firma bakıyordu zamanında, hala öyle mi bilmiyorum. Dünyanın en kötü yetkili servisi olabilir. Razer klavyemde Switch'ler çift basıyordu, garanti kapsamında göndermek istediğimde benden 500 TL para istediler + klavyeyi göndermemi istediler. O zamanlar zaten klavye 550 TL idi.
Yine de incelemelerine göz atacağım, başka öneriniz var mı?
Kablolu veya kablosuz olması fark etmez benim için. Sırf kablosuz diye 2 seviye düşük kulaklık almam.
 
Artics 5 kullanıyorum 1600TL ye bulabilirsiniz günde en az 7-8 saat kulağımda oluyor ve olduğunu bile hissetmiyorum denilecek kadar rahat bir kulaklık ses kalitesi v.b de çok iyi öneririm.
 

Artics 5 kullanıyorum 1600TL'ye bulabilirsiniz günde en az 7-8 saat kulağımda oluyor ve olduğunu bile hissetmiyorum denilecek kadar rahat bir kulaklık ses kalitesi vb de çok iyi öneririm.

Hocam SteelSeries kulaklıkların G PRO X 7.1'e göre farkı nedir? Hangisi daha iyidir?
 
Steelseries Arctis Pro var, kablolu ama müzik performansı vs. çok iyi. Kablolularda bunun bir tık altı Logitech Pro X ve Razer Blackshark V2 ( Razer istemiyorsun).
Kablosuzda o fiyat bandında Logitech Pro X Wireless ve Razer Blackshark V2 Pro dışındaki alternatifler Logitech G733, Steelseries Arctis 7/9. Ama bu alternatiflerde müzik kalitesi düşüyor.
Corsair Virtuoso XT için pek bilgim yok. Corsair Virtuoso ve SE modeli uzun oyun seanslarından dolayı önermem. Yerli ve yabancı bir çok incelemede kullanırken aşırı baskıdan rahatsızlığı dile getiriliyor.
Corsair HS80 ise malesef şarjından kaybediyor. 8 saatte bitiyor şarj ve 3 saatte şarj oluyor. Tabi ki şarjda iken kullanabiliyorsunuz. Diğer Corsair kulaklıkları hakkında bilgim yok.
Asus son yıllarda ne yapıyor bilmiyorum. Yabancı incelemelerde pek incelemiyorlar bile. Genelde firmaların kötü ürünlerini iyi yayıncılar övmek yerine yayınlamayıp ürünü geri yolluyorlar. Böylece firma ile de papaz olmuyorlar.
Kulaklık alırken bir çok yerli ve yabancı incelemelerden edindiğim intibalar bunlar.
Bu arada Razer Türkiye'de garantiye kim bakıyor araştırmak lazım. Fiyat, performans ve yeni teknolojileri ürünlerinde kullanmak konusunda Logitech, Steelseries ve Corsair gibi firmalardan önde son yıllarda.
 

Geri
Yukarı