2000 TL Monitör Dahil Sistem Toplama

yhenn

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar İşletmeni
Merhaba arkadaşlar. Bu siteyi uzun zamandır takip etmekteyim, güzel bir ortam var ve herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor. Umarım bu hep böyle kalır.

Bilgisayar toplama konusunda, daha doğrusu genel olarak bilgisayar konusunda pek bilgili birisi değilim. Max. 2000 lira ( +100 +150 ) civarı para ayırabilirim. Sistemde monitör de olmalı.

Beklentilerim ise Dota 2, CS-GO, GTA 5 ve dengi oyunları orta seviyede oynayabilmek, ayrıca internet üzerinden çok dizi izleyen biriyim. 2 sene kadar götürse bana yeter, sonra daha güncel bir sistem toplayacağım.

Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.

Bios güncellemesi neden gerekiyor hocam? Birde parçaları onlarmı kurup gönderiyorlar?

@BERWAR hocam sizin birçok yorumunuzu gördüm bilgisayar toplama konularında. Sizinde önerilerinizi bekliyorum.

Ara Toplam1.952,77 TL
Toplam KDV351,49 TL
Sepet Toplam Fiyatı2.304,26 TL
[TBODY] [/TBODY]

Ara Toplam1.750,61 TL
Toplam KDV315,10 TL
Sepet Toplam Fiyatı2.065,71 TL
[TBODY] [/TBODY]

Ara Toplam1.885,61 TL
Toplam KDV339,40 TL
Sepet Toplam Fiyatı2.225,01 TL
[TBODY] [/TBODY]

G4560-4600 alacaksan H110M Anakartlar da çalışması için BİOS güncellemesi gerekiyor.

@BERWAR üstad, arkadaş monitör dahil demiş. Senin sistemler çok dengeli ama tuzlu olmuş :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı