2000 TL R5 2600X sistem yükseltme

ToprakAlpSayın

Hectopat
Daha fazla  
Ekteki sisteme sahibim. Yıllar önce toplamıştım, 23 Nisan 2018 tarihinde toplamıştım. Aldığım tarihlerde ve ilk yıllarda mutluydum fakat şu an performansta iyice düşüş yaşadığını düşünüyorum.

Anakartım OC yapmadan 3000 MHz RAM'lerimi desteklemiyor. Bu sanırım performansta düşüşe sebep oluyor.

Sistemimi biraz güncellemek ve biraz ileri taşımak istiyorum. Call of Duty Warzone, Cyberpunk gibi oyunları düşük seviyelerde anca oynuyorum. Sizce sorun nerede veya neleri güncellemeliyim?

Ir4ych.png

Ekteki sisteme sahibim. Yıllar önce toplamıştım, 23 Nisan 2018 tarihinde toplamıştım. Aldığım tarihlerde ve ilk yıllarda mutluydum fakat şu an performansta iyice düşüş yaşadığını düşünüyorum.

Anakartım OC yapmadan 3000 MHz RAM'lerimi desteklemiyor. Bu sanırım performansta düşüşe sebep oluyor.

Sistemimi biraz güncellemek ve biraz ileri taşımak istiyorum. Call of Duty Warzone, Cyberpunk gibi oyunları düşük seviyelerde anca oynuyorum. Sizce sorun nerede veya neleri güncellemeliyim?

Eki Görüntüle 782686

Bütçe ne kadar?

SSD'ni kesinlikle değiştir.

Ekran kartını da değiştirebilirsin. Satıp 1660 Super alabilirsin.
İşlemciye güzel bir soğutucu alabilirsin;

Bütçe ne kadar?
Merhaba şuan için 2000 Lira civarında düşünüyorum
Cyberpunk'ı bile 1080P'de rahat oynatacak bir PC sorununuz soğutma ya da parçaya bağlıdır diye düşünüyorum.
Cyberpunkı düşük ayarlarda 45-50 fps arası oynuyorum anlam veremiyorum :(
Sistem gayet yeterli gibi. Kule tipi soğutma alıp OC yapabilirsiniz.
Genel yorumlar soğutmada sorun olduğu yönünde sanırım önce bir normal soğutma alıp kullanmayı sonrasında oc yapmayi denemeliyim

Merhaba şu an için 2000 lira civarında düşünüyorum.

Cyberpunk'ı düşük ayarlarda 45-50 FPS arası oynuyorum anlam veremiyorum :(

Genel yorumlar soğutmada sorun olduğu yönünde sanırım önce bir normal soğutma alıp kullanmayı sonrasında OC yapmayi denemeliyim.

Benim fikrim, önce anakartı değiştir. Mesela MSI B450M-A PRO Max çok iyi olabilir.
Sonra da 2. el olarak işlemciyi satıp Ryzen 5 3600 alabilirsin.
Paran olunca da ekran kartını değiştirebilirsin.

Benim fikrim, önce anakartı değiştir. Mesela MSI B450M-A PRO Max çok iyi olabilir.
Sonra da 2. el olarak işlemciyi satıp Ryzen 5 3600 alabilirsin.
Paran olunca da ekran kartını değiştirebilirsin.

Adamın parası yok niye gitsin MSI para döksün. B450M S2H alsın daha ucuza gelir geri kalan para cebinde kalır doğru değil mi şimdi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı