2000 TL'ye F/P sistem toplama

• Konuyu başlatan Tokka
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 3.680
Aradan 1 yıl geçmiş ama 1-2 ay önce 1500 liraya sistem topladım, bugün The Forest girdik arkadaşlarla görüş alanı Max 720p orta grafiklerde sabit 40 FPS oynadım. Eğer benim gibi daha çok FPS'den çok hikayeli veya bu tarz oyunlar oynancaksa gayet iş görür, hatta bunu şu anda o bilgisayardan yazıyorum 🙂

Q8400 ve Rx550 ile mi oynadınız? sisteminizde SSD yok mu ? 350W PSU yetiyor mu?

Q8400 ve RX550 ile mi oynadınız? Sisteminizde SSD yok mu? 350W PSU yetiyor mu?

350 watt yetiyor, ekran kartını OC ile kullanıyorum. Bu arada ben bunu yazarken darboğaz yaşıyordum büyük ihtimalle çünkü monitörüm 720p monitördü ve düşük grafiklerde oynuyordum. SSD kullanmıyorum, birtene HDD'm var 100 mb/s okuma yazma hızlı Windows 10 kullanıyorum 30 saniyede masaüstü geliyor ekrana. Bu arada ben anakart-işlemci-fanı toplam 600-700 TL arası bir fiyata aldım biraz kazık yedim fakat bir hafta sonra aynısını 250 liraya satan gördüm ve keşke biraz daha bekleseydim dedim. Çok yeni oyunlar oynamıyorum genelde ama örneğin 3-4 kişi Minecraft giriyoruz 1.21 sürüm ayarlar en düşükte 150 FPS veriyor sistem, NFS 2012 Most Wanted oynuyorum en yüksekte sabit 60 verdi.

350 watt yetiyor, ekran kartını OC ile kullanıyorum. Bu arada ben bunu yazarken darboğaz yaşıyordum büyük ihtimalle çünkü monitörüm 720p monitördü ve düşük grafiklerde oynuyordum. SSD kullanmıyorum, birtene HDD'm var 100 mb/s okuma yazma hızlı Windows 10 kullanıyorum 30 saniyede masaüstü geliyor ekrana. Bu arada ben anakart-işlemci-fanı toplam 600-700 TL arası bir fiyata aldım biraz kazık yedim fakat bir hafta sonra aynısını 250 liraya satan gördüm ve keşke biraz daha bekleseydim dedim. Çok yeni oyunlar oynamıyorum genelde ama örneğin 3-4 kişi Minecraft giriyoruz 1.21 sürüm ayarlar en düşükte 150 FPS veriyor sistem, NFS 2012 Most Wanted oynuyorum en yüksekte sabit 60 verdi.

Sağ olun hocam danışacağım size yarın.

Size nereden ulaşabilirim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı