2000 TL'ye mouse pad önerisi

Bütçe
2000 TL
Control odaklı ikisi de. Aynı seri zaten.

Hocam @ca9an hocanın attıklarından en üsttekini kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım gerçekten iyi bir mousepad.
Kontrol odaklı, CS2 falan oynuyorsanız öneririm direkt.
Şöyle bir detay var ki eğer el bileğinizin en azından yarısına kadar masaya değmiyorsa daha doğrusu dirseğiniz aşağıda kalıyorsa mousepad içine gömülüyor mouse kontrol olmasından kaynaklı. O yüzden mousepad’in bir kısmı fazla sıkı bir kısmı daha hızkı hissettirebilir en iyisi dediğim gibi dirseğin aşağıda kalmaması. Umarım ne dediğimi anlatabilmişimdir.
Kalite yönünden bir sıkıntı yaşamadım. Baskı kalitesi öyle on numara değil ama kötü de değil tasarımını seviyorum.

Eki Görüntüle 2667213

Control odaklı ikisi de. Aynı seri zaten.

Hocam araştırmama göre biraz Speed durumununda iyi olması gerekiyormuş sanırım, ben bilekten oynayan biriyim kolum biraz asagıda kalıyor yani boslukta bunlar beni tatmin eder mi özellikle frefall V3 modelini cok öneriyorlardı ama bulamıyorum :( bunu alsam bi kayıp yasar mıyım

Hocam araştırmama göre biraz Speed durumununda iyi olması gerekiyormuş sanırım, ben bilekten oynayan biriyim kolum biraz asagıda kalıyor yani boslukta bunlar beni tatmin eder mi özellikle frefall V3 modelini cok öneriyorlardı ama bulamıyorum :( bunu alsam bir kayıp yasar mıyım?

Yaşamazsın gibi. Zaten çamur seviyesinde yavaş değil pad.

Yaşamazsın gibi. Zaten çamur seviyesinde yavaş değil pad.

Freefall V3 attıgınız linkteki mouse pad vardı hocam satıcı dönüş yaptı 1700TL + Param Güvende kutu her şeyi var yapıştırayim mi? İncelemesini de çok fazla bulamadım tabanıda çok sertmis sanırım umarım bir sıkıntı yaratmaz %50 Speed Control gibi olsa çok iyi olur.

Freefall V3 attıgınız linkteki mouse pad vardı hocam satıcı dönüş yaptı 1700TL + Param Güvende kutu her şeyi var yapıştırayim mi? İncelemesini de çok fazla bulamadım tabanıda çok sertmis sanırım umarım bir sıkıntı yaratmaz %50 Speed Control gibi olsa çok iyi olur.

Hangi linkteki dönüş yaptı hocam? İlandaki FreeFall satılalı bayağı oluyor diye biliyorum. FreeFall control yüzeyli zaten hafif de pürüzlü, tabanı da sert olduğu için hybrid seviyesine yanaşıyor.

Hangi linkteki dönüş yaptı hocam? İlandaki freefall satılalı bayağı oluyor diye biliyorum. Freefall Control yüzeyli zaten hafif de pürüzlü, tabanı da sert olduğu için hybrid seviyesine yanaşıyor.

Bu ilandaki dönüş yaptı. Swarcowun da bir videosunu izledim bu mouse pad yerine de Wraith ace serisi storm öneriyordu, fazla incelemede bulamıyorum. Bu modelde güzelse alabilirim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu ilandaki dönüş yaptı. Swarcowun da bir videosunu izledim bu mouse pad yerine de Wraith ace serisi storm öneriyordu, fazla incelemede bulamıyorum. Bu modelde güzelse alabilirim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dediğimi demiş zaten. Bence PG ile FreeFall al istediğin gibi değilse iade edersin.

X-raypad Aqua Control Pro neon xsoft​

Balcovadaki sizsiniz galiba memnun musunuz :)

Dediğimi demiş zaten. Bence pg ile freefall al istediğin gibi değilse iade edersin.

Size güveniyorum hocam.

Memnunum hocam, çok güzel pad. Kullanmıyorum ama bayağıdır. Kutusunda yatıyor.

Siz acaba o mousepadden neye geçtiniz X-raypadde hibrit gibi miydi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı