2000 TL'ye şarj edilebilir kablosuz fare önerisi

Bütçe
1200-2000

Thegamersinfly

Hectopat
Katılım
9 Ağustos 2017
Mesajlar
43
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, kablosuz fare arıyorum. Laptoplarda kablosuz farenin kablolu fareye göre çok daha iyi bir deneyim vaat ettiğini düşünüyorum. Benim için DPI değeri ve DPI doğruluğu çok önemli. (Saçma sapan DPI değerlerine kendi kendine fare geçiş yaparsa fareyi kırıyorum. Gerçekten kırıyorum bu şekilde çok fazla fare kırdım. Dipnot: Anlık değişimlerden bahsediyorum) Büyük bir markadan, özellikle yazılımı üzerinden DPI ayarlarını değiştirebileceğim bir fare önerir misiniz? Tercihen şarj edilebilir istiyorum.
 
Cihazin dpi ayarlarını değiştirmek için bir uygulama arayüzü var mı. Altını çizerek sordum tekrar belirtiyim uygulama arayüzü yoksa ve buton ile dpi'i değiştiriliyorsa almak istemiyorum.

İki kelime

İki kelime
Anlaşılmamış galiba dpi değerini elimle girmek istiyorum. Arayüzü olan bir uygulama istemenin sebebi bu. Uygulamasına girip zaten önceden belirlenen değerler arasında geçiş yapacaksam eğer zaten dpi butonundan farklı bir şey olmuyor bu ne yazık ki. Ufak bir edit: güncelleme ile bu özelliği getirmişler.
 
Son düzenleme:
DPI ayarı için uygulaması mevcut.

Bu uygulamanın videosunu izlediğim ilk versyonunda 800 dpi 1600 dpi (daha fazla ayarı da var tabi ki) gibi sabit dpi ayarlarını mevcuttu. Yani ucuza alınan ve tuş ile dpi değişebilen fareler gibiydi. Sonradan uygulamaya gelen güncelleme ile bu sabit ayarları istediğimiz değer ile değiştirme özelliği getirilmiş. Teşekkür ederim almayı düşünüyorum.
 

Geri
Yukarı