20000 TL’ye Sistem Toplama

DobermanLover

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Aşağıda sistemi paylaştım elimde monitör var ve kaliteli bu yüzden eklemedim İntel konusundan eminin fakat bir şeyi merak ediyorum ben oyun, render vs. ile uğraşmıyorum fakat önemli yazılım programları kullanıyorum böyle bir bilgisayar yorulmaz diye düşündüm yapacaklarımla. Ortalama olarak kaç yıl düzgün ve can sıkmadan kullanılabilir? Sistemde i9-9900K ve GTX konusunda değişim kesinlikle yapmayacağım bunun dışında öneri alabilirim mühim olan maliyeti değil beni ne kadar canımı sıkmadan götüreceği. Şimdiden ilginize teşekkür ediyorum.
IMG_3934.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden GTX ? RTX almanızı daha çok tavsiye ederim. Onun dışında kasaya o kadar para vermeniz gereksiz olacaktır. SSD Samsung Evo 970 almanız daha mantıklı olacaktır. İsteğinizi belirtin ona göre RTX veya GTX sistem toplayabilirim.
Düzenleme: Böyle bi bütçede en az 240mm bir sıvı soğutucu olması daha mantıklı olacaktır.
Düzenleme 2: Anakartı unutmuşum. Yeni nesil işlemcilerde yeni nesil anakart kullanmak daha mantıklı olacaktır.(Z390 serisi)

Son düzenleme:
Yazılımla uğraşacaksan, yazılım için üretilmiş ekran kartlarına yönelebilirsin.

Neden GTX ? RTX almanızı daha çok tavsiye ederim. Onun dışında kasaya o kadar para vermeniz gereksiz olacaktır. SSD Samsung Evo 970 almanız daha mantıklı olacaktır. İsteğinizi belirtin ona göre RTX veya GTX sistem toplayabilirim.
Düzenleme: Böyle bi bütçede en az 240mm bir sıvı soğutucu olması daha mantıklı olacaktır.

Cevabınız için teşekkür ederim. Niçin RTX öneriyorsunuz? İlk defa ilgilendiğim için farklarını bilmiyorum bu da mı Nvidia’ya ait? Bir de dediğim gibi beni sıkmadan ne kadar süre kullanılabilir yormadan sadece kod vs. için kullanarak? Teşekkür ediyorum.

Cevabınız için teşekkür ederim. Niçin RTX öneriyorsunuz? İlk defa ilgilendiğim için farklarını bilmiyorum bu da mı Nvidia’ya ait? Bir de dediğim gibi beni sıkmadan ne kadar süre kullanılabilir yormadan sadece kod vs. için kullanarak? Teşekkür ediyorum.
20000 tl gibi bir bütçeyle kurulan bilgisayar zaten sizi ne iş yapıyorsanız yapın gayet uzun süreler götürecektir. RTX konusuna gelecek olursak evet Nvidia'nın şuanda ürettiği en yeni serisi. Fiyat bazında ve performans bazında daha iyi kartlardır. Ve daha yeni teklonojileri taşımaktadır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı