2000TL ile AMD mi Intel mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
FX6300 çoklu izlek ile önde biraz.
O sitede i5 4xxx, i7 4xxx'den performanslı görünüyordu. Modelleri tam hatırlamıyorum. FX6350, 6300'dan daha güçsüz olma ihtimali var mı?

FX6300 çoklu izlek ile önde biraz.
O sitede i5 4xxx, i7 4xxx'den performanslı görünüyordu. Modelleri tam hatırlamıyorum. FX6350, 6300'dan daha güçsüz olma ihtimali var mı?
FX-6300 zaten FX 6350'den daha güçlü gözükmüyor ki ? i3 4150'nin tek çekirdek performansı daha fazla.

@lancer pardon dikkatsizlik. :)

c1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İstemeden bir amd intel savaşı başlattım galiba :D.kanım 6300'e daha sıcak. Açıkçası ben bu test sonuçlarına güvenemiyorum. İntel ya da amd yanlısı bir firma yapmış mı bilemiyoruz. İnternetten videoları izleyerek gitmekte ayrı bir dert zaten. En iyisi ne çıktı bahtıma diyip ürünü almak ve teknoloji şans işidir lafını bir kez daha doğrulamak.

Core i3 4150 ve fx6300 arasında, çok çok az fark var. Netteki CPU benchmark'larına güvenme. FX6300 öneriyorsak, çoklu izlek avantajı için. Arkadaşın attığı testlerde, FX6300 ve FX6350 arasında dağlar kadar fark varmış gibi gösterilmiş.

İstemeden bir amd intel savaşı başlattım galiba :D.kanım 6300'e daha sıcak. Açıkçası ben bu test sonuçlarına güvenemiyorum. İntel ya da amd yanlısı bir firma yapmış mı bilemiyoruz. İnternetten videoları izleyerek gitmekte ayrı bir dert zaten. En iyisi ne çıktı bahtıma diyip ürünü almak ve teknoloji şans işidir lafını bir kez daha doğrulamak.
Bence i3 4150 tercih et pişman olmazsın.

c1.png
c2.png
c3.png

Birbiriyle alakasız, saçma sapan değerler. Yahu Crysis 3 gibi işlemci sömüren bir oyunda 4150, 6300'den daha iyi gözükmüş. Buna imkan yok. O oyun çoklu izleğin avantajını kullanır zaten.

Bu testler yanlış olabilir. Haklısınız, Crysis 3 gibi bir oyunda.. Arkadaşım sen Fx-6300 devam. Alıp pişman olanı da görmedim. Her işini yaparsın, boşver testleri.

@GÖKALP ÇEVİK teşekkürler ama amd seçecegim sanırım. Hatta artık eminim diyebilirim. Amma lakin psu ne alıcam bunu bilmiyorum şimdi. Var mıdır bir psu tavsiyeniz. Ekran kartım tri x r9 290 6300 işlemci.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı