2000TL'ye Telefon Önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Asla GM önermem. GM, kalitesiz ve sorunlu bir marka.
Gelde bunu insanlara anlat işte. Çalıştığım yerden biri almışta telefon maket gibi geldi bana. Ya bide S3 - S4 hikaye bu telefon şahane hepsini solluyor diyen gerizekalı birşeyden anlamayan mal insanlar var . S4 nerde GM nerde.

Eğer G2 ve Z1 arasında kaldıysanız kişisel tercihim G2. Xperia hiç hoşuma gitmiyor. Ama zevk meselesi sizin hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın. Teknik özellik olarak birbirine yakın cihazlar.

Note 3 veya GM Elit...

Ne dedi bu GM Elit'mi dedi. Yahu sabah sabah güldürmeyin beni GM'ye vereceğin parayı git hayır kurumuna bağışla daha iyi. GM kimseye önermem inanılmaz derecede kötü bir cihaz.

- - - Güncellendi - - -

Kardeş, sen en iyi Sony Xperia Z1 al. Ya da Note 3 bir de LG G2 var bu üç telefondan istediğini al. Üç'üde mükemmel telefonlar.

- - - Güncellendi - - -

"Discoveriy" var. Evet şahane telefon bence de. S3 kim ki zaten. Samsung çöp telefonlar üreten bir firma. Nokia hepimizi yıllardır kandırıyor. Merdiven altı üretim yapıyor. Çok para vermeye gerek yok. 700 TL'ye kral bir Discoveriy alır mutluluklar dileriz.

Yahu bilip bilmeden konuşmayın. Ne Discovery'si ya. O telefonu kullandıktan iki ay sonra sana bir takım problemler çıkartmaya başlıyor. Lütfen forumdaki insanlara asla GM önermeyin. Onlar tlefon yapmıyolar. Başka markaların telefonunu alıp ve telefonun arkasına kendi adlarını yazıp satıyorlar. Onlar bir Samsung S3 olabilirmi.

Annemin Galaxy S4'ü var. Şimdiye kadar hiçbir oyunda kasma görmedim. (Bir tek Angry Birds GO kapanırken 4 -5 saniye sürüyor.) Ben olsam LG G2 alırdım çünkü Türkiye'de satılan Note 3 biraz kötü modeliymiş galiba öyle bir yazı vardı. Bence LG G2 al.

Yahu bilip bilmeden konuşmayın. Ne Discovery'si ya. O telefonu kullandıktan iki ay sonra sana bir takım problemler çıkartmaya başlıyor. Lütfen forumdaki insanlara asla GM önermeyin. Onlar telefon yapmıyolar. Başka markaların telefonunu alıp ve telefonun arkasına kendi adlarını yazıp satıyorlar. Onlar bir Samsung S3 olabilirmi.

Espri sadece. Hani kızım sana söylüyorum gelinim sen anla? Yoksa GM önerecek kadar kafayı yemedim.

"Discoveriy" var. Evet şahane telefon bence de. S3 kim ki zaten. Samsung çöp telefonlar üreten bir firma. Nokia hepimizi yıllardır kandırıyor. Merdiven altı üretim yapıyor. Çok para vermeye gerek yok. 700 TL'ye kral bir Discoveriy alır mutluluklar dileriz.

Hop hop. S3'üme laf yok.:D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı