200GE Sistem vs. G4560 Sistem

mrmarcellus

Kilopat
Arkadaşım sisteme max ssd ekliyecek ve ömür boyu kullanıcak :D sizce hangisini önerirsiniz? nerde görsem 200GE seçin denmiş ama sisteme güncelleme yapılmiyacağı için kararsız kaldım :/ Daha iyi önerilere açığız.
200GE : 2204 TL
G4560 : 2068 TL
NOT: Arkadaşımın bütçesi max. 2200TL civarı. Ucuz olursa tabiki daha iyi olur. Yurtdışı imkanı yok.

Dosya Ekleri

• 200GE.png
    200GE.png
    58,4 KB · Görüntüleme: 69
  • 200GE 2.png
    200GE 2.png
    69,7 KB · Görüntüleme: 62
  • G4560.png
    G4560.png
    53,3 KB · Görüntüleme: 63
  • G4560 2.png
    G4560 2.png
    75,2 KB · Görüntüleme: 63
2200 TL gibi bir bütçeye çift kanallı Ryzen 3 APU sistem toplanır. Dediğimi düşünün.
2200 TL gibi bir bütçeye çift kanallı Ryzen 3 APU sistem toplanır. Dediğimi düşünün.

Dostum, arkadaş içini açıp bile bakmayacak aldıktan sonra. Dediğimi siz de düşünün. Yani ekran kartı falan alıp eklemez zor, yani bu yüzden benden yardım istedi zaten.
Hem de + Ryzen 3 2200G en az B350 ile kullanılması gereken bir işlemci.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum arkadaş içini açıp bile bakmayacak aldıkdan sonra. dediğimi sizde düşünün yani ekran kartı falan alıp eklemez zor yani bu yüzden benden yardım istedi zaten.

İşlemci olarak R3 2200G çok ileride ama ekran kartı olarak RX 560 çok daha iyi bir performans sunuyor. Senin sisteminde mantıklı geldi. Bütçeyi biraz daha arttırıp B450 anakart aldıktan sonra minik bir OC ile sistem uzun yıllar rahatça götürür. 200GE işlemci OC yapıldıktan sonra çok iyi bir performans veriyor.

Hemen hemen aynı FPS'yi veriyorlar. AMD sistem daha güncel, kasa kötü gibi sanki sirkülasyon kötü olacak.
Kasa onun için ışıklı olsun ayarlanabilsin yeterli dostum yinede tavsiyen için teşekkürler.
İşlemci olarak R3 2200G çok ileride ama ekran kartı olarak RX 560 çok daha iyi bir performans sunuyor. Senin sisteminde mantıklı geldi. Bütçeyi biraz daha arttırıp B450 anakart aldıktan sonra minik bir OC ile sistem uzun yıllar rahatça götürür. 200GE işlemci OC yapıldıktan sonra çok iyi bir performans veriyor.
Evet o konuda kesinlikle haklısın. A320 ile tam bir f/p ikilisi oluyorlar ama ram fiyatları işlemcinin kendisi kadar :D yinede tavsiyen için çok teşekkürler haziran sonu AMD ürünlerin %90 fiyatı düşeceği için 1. seçenek daha güzel gibi.

Kasa onun için ışıklı olsun ayarlanabilsin yeterli dostum yinede tavsiyen için teşekkürler.

Aldıktan sonra sakın " İşlemci 97 Derece oldu " gibi konular açmayın o zaman. Hava sürkilasyonu önemli bir konudur.

Aldıktan sonra sakın " İşlemci 97 Derece oldu " gibi konular açmayın o zaman. Hava sürkilasyonu önemli bir konudur.
Çok kötü bir kasa değil.Power Boost almaktan kesinlikle daha iyidir :D
Düşük bütçe için AMD daha mantıklı gibi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı