200TL ekran kartı önerisi

Bütçe
200
Elindeki kart gayet güçlü TF'lerde FPS drop yeme sebebin güç kaynağın olabilir. Yoksa o kart çok rahat oynayabilecek potansiyelde. Olmadı sisteme bir format at sürücüleri güncelle birde termal macun temizliği yap.
Kaç W PSU gerekiyor ? Ayrıca kullandığım kart 1 GB 64 Bit versiyonu.

Kaç W PSU gerekiyor ? Ayrıca kullandığım kart 1 GB 64 Bit versiyonu.
Yani hocam alabilrsen 350w ve üstü işini rahatça görebilir. Sisteme format atıp temizlemeyi düşünebilirsin. O kart gt 710 kartından daha güçlü. Ben zamanında o karta denk gtx 560 kullandım. Sıfır 500w psu ile 200 fps civarında dolaştım. Hiç yüz üstü bırakmadı. Eğer ekran kartını başka bilgisayarda test etme imkanınız varsa deneyebilirsiniz.

Yani hocam alabilrsen 350w ve üstü işini rahatça görebilir. Sisteme format atıp temizlemeyi düşünebilirsin. O kart gt 710 kartından daha güçlü. Ben zamanında o karta denk gtx 560 kullandım. Sıfır 500w psu ile 200 fps civarında dolaştım. Hiç yüz üstü bırakmadı. Eğer ekran kartını başka bilgisayarda test etme imkanınız varsa deneyebilirsiniz.
Psu yeterli 20w çekiyor kart.
O halde sıkıntı nedir ? Yeni format atılmış bir PC'de takılı ama başka bir bilgisayarda da test edeyim ben.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı