200W PSU'lu sistem restart atıyor

B3K

Hectopat
Sistemim böyle bir de 200W PSU var. İlk başta oyun oynarken restart attı sonra ekran kartın yüzündedir dedim çıkarttım onboard üzerindeyken de tekrar attı. OCCT adlı programdan ısı testi de yaptım 15dk boyun maximum da çalıştı fakat kapanma olmadı. Fakat bir sebep yokken restart atıyor, sizce nedeni ne olabilir?

1.png

Sistemim böyle bir de 200W PSU var. İlk başta oyun oynarken restart attı sonra ekran kartın yüzündedir dedim çıkarttım onboard üzerindeyken de tekrar attı. OCCT adlı programdan ısı testi de yaptım 15dk boyun maximum da çalıştı fakat kapanma olmadı. Fakat bir sebep yokken restart atıyor, sizce nedeni ne olabilir?

Eki Görüntüle 671669

Güç kaynağı yeterli gelmiyor büyük ihtimal.

Hocam PSU değiştirme şansınız varsa değiştirip dener misiniz.
Var değiştirme şansım ama psu yeterli olmaması direk restart attırmaz mı ? Ekran kartlı veya kartsız restart atma süresi sabit olmuyor. Acaba prizden kaynaklı olabilir mi ? Prizim biraz eskide.
Bu sisteme beni bağlasan ben de beslerim. PSU kaynaklı değil yüksek ihtimal.
Prizden kaynaklı olabilime ihtimali var mı ?

Var değiştirme şansım ama PSU yeterli olmaması direk restart attırmaz mı? Ekran kartlı veya kartsız restart atma süresi sabit olmuyor. Acaba prizden kaynaklı olabilir mi? Prizim biraz eskide.

Hocam benzer durumu bende yaşamıştım 250W PSU ile elimde 350W olan PSU vardı onu taktım sorun düzelmişti reset atma gibi bir sorun yoktu büyük ihtimalle PSU'da sorun var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı