2010-2011 Sezonu Şampiyonu Trabzonspordur!

Beşiktaşlıyım 2010-2011 şampiyonu Fenerbahçe'dir. Bu arada oynanmamış bir süper kupa var hatırlatayım.
Zaten trabzonspordur, olay şu. Butun FIFA, cas UEFA TS dedi o yüzden biz gittik şampiyonlar ligine ama ulkenin en üst mertebesi fenerli olduktan sonra yapacak bir şey yok.

Aynen kardeşim aç kapıyı Aras Kargo.

Fenerbahçe sizden 4 averaj üstün. İkili averajda önde. Daha ne?
 
Ne oldu aslan parçaları aklandık. Nerede o atıp tutan babayiğitler?
Bir polis, suçluyu yakalıyor. Ardından polis, başka bir suçtan tutuklanıyor ve polis tutuklandığı için suçlu aklanıyor.

Güzel mantık. 😊

Önceki yorumda paylaştıklarıma bir göz gezdir bakalım. Aklandığınız falan yok. Bu hükümet, bu zamana kadar yaşananları örtbas ettiği gibi şike davasını da örtbas etti. Ve bazı iki yüzlü insanlar şike davası hariç yaşananlar için adalet ararken, şike davası için hükümetin aldığı karar sonucu bayram ediyor. 🤣

Biz her zaman buradayız. Burada olmaya da devam edeceğiz.
 
1623331203450.png
 
Önceliklen objektif olacağımı söylemek isterim, lütfen yorumlarda küfür veya saygısızca paylaşımlar, ,"puhahahah çupamizu verun da" gibi çocukca söylemlerde bulunmayınız.

Benim bu konuda söylemek istediğim 2 şey var. 1. si, hani siz diyorsunuz ya "Kupa müzede gelin görün", bizim amacımız kupa değil ADALET.

2.si ise, hadi her şeyi geçtim, o sezonun şampiyonu sizsiniz, bunu neye dayanarak söylüyorsunuz? Bunu da geçtim, UEFA'nın adalet sistemine, yargıçlarına, avukatlarına, yönetim şekline mi güveniyorsunuz, (Zaten o sezon Şampiyonlar Ligine biz gittik, bu da her şeyi açıklıyor ama..) yoksa, bu ülkedeki çocuk tacizcilerini 2 gün sonra serbest bırakan, sokakta seri katillerin dolaşmasına göz yuman, kadına şiddete de göz yuman (aklıma geldikçe sinirleniyorum) "Türk ADALET SİSTEMİNE (!)" mi güveniyorsunuz?
Takım tutmak ırkçılıktır.
 
Hocam şu anki Türk futbolunda hangi takım daha fazla tanınıyorsa o üstündür mantığı var o zamanlar Trabzonspor daha fazla tanınıyor olsaydı şampiyonluk kapısını dahi alırlardı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı