2014 sonrası otomobiller hakkında ne düşünüyorsunuz?

Alınmasının artık mümkün olmadığını düşünüyorum. Otomobili olmayıp, olmasını isteyenlerin hayalinden adeta kayıp gittiler.
 
Otomobil dediğin sürücü ile arasında bağ ve ilişki olacak. Yeniler eskilerin egsozunun içindeki dumanın içindeki karbonmonoksit içindeki atomun içindeki parçacıklar kadar olamaz.
İnternetten duyduğun 3-5 şey ile o kadar da abartma.

Ben de iç döşemelerin kalitesinin düştüğüne katılıyorum.
"Kâr edeceğiz" ayağına milyar dolarları cebine indirdi adamlar.

Atıyorum M5 E60'taki döşemelerindeki hissiyatı bugünün M5 CS aracında alamayız.
 
13 yaşındaki birinin karbonmonoksiti bilmesi beynini kullanabiliyor anlamina geliyor 2014'ten sonraki araclari dusunurken de kullanirsa her şey rayına girer.
Yani tamam. Düzeltmek gerekirse yeniler daha güçlü ancak o eski koltukların verdiği rahatlığı, o iç ahşap döşemeyi, o deri direksiyonu yeniler hiç veremez. Keşke her arabanın koltuğu yıllar önce bindiğim bir W210 kasa kadar rahat olsa. Yenilerde motor güçlü tamam ama, bu kapı döşemesi hep plastik. Bir araba bu kadar mı plastik kokar? Hadi farları geçtik de, o far camları şuan da keşke cam olsaymış. Ayrıca o manuel vites. Keşke yeni gelen elektrikliler de manuel vites olsa.
 
Yani tamam. Düzeltmek gerekirse yeniler daha güçlü ancak o eski koltukların verdiği rahatlığı, o iç ahşap döşemeyi, o deri direksiyonu yeniler hiç veremez. Keşke her arabanın koltuğu yıllar önce bindiğim bir W210 kasa kadar rahat olsa. Yenilerde motor güçlü tamam ama, bu kapı döşemesi hep plastik. Bir araba bu kadar mı plastik kokar? Hadi farları geçtik de, o far camları şuan da keşke cam olsaymış.
Kardeşim sana bı Rolls Royce Phantom yazıyorum. Git bı bak gel. Mercedes'i falan da istemezsin geldikten sonra.
 
Bizim bütçeler çöp oldu. Memlekette ona göre de pazarımızda satılabilecek arabalar üretiliyor veya getiriliyor.
Ama eskiden lüks araçlarda olan birçok güvenlik ve konfor donanımı artık giriş seviyesi araçlarda da var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı