2014 yıllarından bir film

EIljah

Decapat
Katılım
28 Nisan 2019
Mesajlar
347
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar öncelikle bu filmi bulmamın hiç bir önemi yok sadece insanlar ile bir kaç kelam etmek için açıyorum konuyu.

Bu filmi başlıkta belirttiğim gibi 2014 veya 2015 yıllarında izlemiştim fakat daha eskide olabilir, o yıllardan beri zaman zaman aklıma gelir ve beni düşünmeye sevk eder. Dediğim gibi filmi açma gibi bir niyetim yok eğer bulunursa ''aa demek ki adı buymuş'' bak senelerdir düşünüp duruyorum derim :) Yani kısaca araştırmak için gayrete girmeyin dostlar.

Hatırladığım konu ise şöyle: Şeytan gibi varlıklar var ve bunlar normal insan şeklindeler fakat beslenmeye ihtiyaçları var ve bu beslenmeyi insanlar üzerinden gerçekleştiriyorlar, aynı ghost rider filminde ki gibi insanları korkutarak, onların korkularından besleniyorlar ve bunu yaparken bulundukları insan şekillerini gerçek haline çevirip öyle korkutma işlemini gerçekleştiriyorlar.

Filmde iki grup var ikisi de aynı cins fakat bir grup kötü diğeri iyi ve kötü olan grup ile mücadele halinde, hatırladığım bir sahnede, metro istasyonunda kötü olan şeytanlar diyeyim bir insanı korkutup beslendikten sonra iyi olanlar arkalarından geliyor ve diğerleri metroya binip gidiyor.
 
Ne vampir nede anime dizisi aslında, tamamen insanlar ve şeytani varlıkları içeren bir filmdi diye hatırlıyorum. Acaba bu benim hayal ürünüm falan mı diye şüphe ediyorum :D
TV'de izlediysen hangi kanalda izlediğini ve tanınan oyuncular varsa kimler olduğunu söyleyebilirsin.
Genç yakışıklı ve güzel oyuncuların olduğu çok ta yüksek bütçelere sahip olmayan ve yukarıda anlattıklarımdan başka bir detayı hatırlayamadığım, benim uydurduğum birşey mi diye şüphelendiğim bir film.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı