2017 Yılında PS3 Almak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dükkandan alacaksan kızılayda var. 2.el satan kişilere göre biraz fazla verirsin
Dükkandan almayı düşünüyorum çünkü biliyosun kimseye güven olmuyor bu devirde. O yüzden boşuna dolandırılmak istemiyorum. Bu arada ne kadar fazla veririm? Araştırdım ama fazla bulamadım kırık 320 GB Slim'i.

Dükkandan almayı düşünüyorum çünkü biliyosun kimseye güven olmuyor bu devirde. O yüzden boşuna dolandırılmak istemiyorum. Bu arada ne kadar fazla veririm? Araştırdım ama fazla bulamadım kırık 320 GB Slim'i.
Slim kırıklar biraz pahalı. 700 liradan başlıyor. Biraz araştırmada multimanın bazı sorunları olduğunu gördüm. 650-800 Lira veremem diyorsanız orjinal alıp 2.el oyunları çok uyguna (20-30 tl) alabilirsiniz.

Slim kırıklar neden pahalı? Fat olanlar daha mı ucuza geliyor? Fat'in görünümü biraz kaba o yüzden fat almak istemedim :D

Fat serisi PS1 ve PS2 oyunlarını oynatabiliyor :).
Sadece bazıları oynatıyor :D.

Slim kırıklar neden pahalı? Fat olanlar daha mı ucuza geliyor? Fat'in görünümü biraz kaba o yüzden fat almak istemedim :D
Ankarada bunu buldum:PS3 - 320 gb - Tek kol - 9 oyunlu - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 468967466
Mağazadan alıcaksanız 100-150 lira daha fazla vericeksiniz önerim elden deneyerek almanız.

Fat kasalar ilk seri. Slim 2000-2500 model alın multiman sadece bu modellerde var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu seriler harici multiman yüklenmiyor. Diğer modellere klonlama ile belli oyunlar yükleniyor. Siz seçemiyorsunuz güzel oyunlar yüklüyolar ama tekrar yükletmek isterseniz format atıyorlar. Tavsiyem 2000-2500 modelleri.

Sorun şu ki 2. el satan herkes 4oo-500 TL'ye satıyor fakat dükkanlarda 2. el satan herkes 700 TL'ye satıyor. Dükkandan alınca içim daha rahat ediyor, sorun çıktığında felan geri götürüp sorabiliyorum felan.

Bu seriler harici multiman yüklenmiyor. Diğer modellere klonlama ile belli oyunlar yükleniyor. Siz seçemiyorsunuz güzel oyunlar yüklüyolar ama tekrar yükletmek isterseniz format atıyorlar. Tavsiyem 2000-2500 modelleri
Youtube'da 3000-4000 modellerinin kırılabildiğini gördüm ve istediğin oyunları da yüklüyolarmış.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Böyle bi teknoloji mağazası Ankara/Bahçelievler'de ama fiyatlar biraz uçuk.

Bende 3004 model vardı. 320 GB 30oyun yükletmiştim 25'i çalıştı. Klon yöntemi zahmetli olduğu için istediğiniz oyunları yüklemezler. Yapsalar bile normalden fazla para isterler. 2000 serisi multimanlı alsın uğraşmasın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı