2018 Yılında iPhone SE Almak

Elindeki telefon nedir, telefondan beklentin nedir bilemem ama şahsen ben ön kamerası bu kadar kötü olan bir telefon almak istemem. Performans olarak iyi olsa da, hem boyut olarak küçük hem de kamera olarak beni karşılamayacak bir telefona para vermek istemem.

SE 2 halen iddia türünde olan haberlerle karşımıza çıkmakta. Ne zaman çıkar, özellikleri ve fiyatı nedir bilemeyiz.

Beklemek daha mantıklı. Hala kullanımı güzel olsa bile eskidi diyebiliriz. Yerine de yenisi geleceği için en mantıklısı beklemek. Ön kamera konusunda söylemeden geçemeyeceğim. Sosyal medya kullanımında sorun yaşatacak kadar kötü değil. Kağıt üzerinde yazan değerler tamamen yansıtmıyor burada gerçeği.

Almayın, SE 2 modelinin gelmesi daha kesin olarak doğrulanmış değil, ancak gelme ihtimali yüksek. Yine ekran boyutu olarak aynı geleceği söyleniyor ve Iphone 7 modellerindeki A10 yonga setini içinde bulunduracak.

Yaklaşık olarak SE' yi iki senedir kullanıyorum. İşlemcisi 6S ile aynı. Performansından memnunum. Bataryasından memnun değilim. Ekran çözünürlüğü biraz daha fazla olabilirdi fakat kesinlikle bir sıkıntısı yok. 16 GB modelini kullanıyorum ve yetmediği düşüncesindeyim. Günümüz için yeterli sayılabilecek bir telefon fakat şu an alman doğru bir karar olmayabilir. Tavsiyem yeni SE' yi beklemen yönünde.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı