BMW X1 nasıldır?

Aracın ne zaman geleceğini söyleyen bayiler oluyor. Ben de kasım ayının ortasına doğru kaporasını verdim, arabanın aralık ayının başında geleceğini söylediler. Kaporayı verdikten 1 ay sonra teslim aldım.

Ne zaman geleceği belirsiz olan modellerden değil de distribütör tarafından üretim siparişi verilmiş ve teslim tarihi yakın olan marka/modellerden birini alabilirsiniz. Şubat ortası ya da mart başı gibi yeni sipariş araçlar gelmeye başlar diye tahmin ediyorum, biraz araştırma biraz da şansla denk getirirseniz 1.5 ayda teslim alırsını.

Aracın ne zaman geleceğini söyleyen bayiler oluyor. Ben de kasım ayının ortasına doğru kaporasını verdim, arabanın aralık ayının başında geleceğini söylediler. Kaporayı verdikten 1 ay sonra teslim aldım.

Ne zaman geleceği belirsiz olan modellerden değil de distribütör tarafından üretim siparişi verilmiş ve teslim tarihi yakın olan marka/modellerden birini alabilirsiniz. Şubat ortası ya da mart başı gibi yeni sipariş araçlar gelmeye başlar diye tahmin ediyorum, biraz araştırma biraz da şansla denk getirirseniz 1.5 ayda teslim alırsınız.

Verdiğiniz bilgiler için sağ olsun hocam. Zaten kısa süre içinde almayı düşünmüyoruz sadece fikir almak için açtım konuyu. Şimdilik bizim emektar fludan devam şu ana kadar bir sıkıntı yaratmadı😀

Marka takıntınız yoksa yeni Qashqai'ler güzel. Tam emin olmamakla birlikte bu fiyata sıfır da alabiliyorsunuz bildiğim kadarıyla. Mazotlu arabalar artık benzinlilere göre daha masraflı veya eşit olmaya başladı. Uzun kullanımda benzinli bir arabaya göre daha çok arıza çıkartabiliyorlar.

Yeni qashqailer çok daha iyi ancak tekna paket harici bir paket varsa bu fiyata alınabilir yoksa yeni modellerde tekna paket çok boş.

5 yaşında ve 100 bin km de bir arabaya o parayı vermek bana da şimdi düşününce pek mantıklı gelmedi. Onun yerine sıfır bir 1.5 TSI karoq prestige almayı düşünüyoruz. Veya formentor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı