2019 Milli Piyango size çıksa ne yaparsınız?

Şuan Türkiye'de yaşıyorum, önümüzdeki yaz Amerika'ya geri döneceğim. Ailem Türk orada doğup büyüdüğüm için 2 vatandaşlığım da var. Türkiye vatandaşlığını gerekli sebeplerden dolayı izinli olarak terk ettim geri döneceğim. İki ülkede de uzun süre yaşadığım için önerilerim çok buraya yaz yaz bitmez...
Üniversite 1. Sınıf pc mühendisliği okuyan birine ne önerirsiniz, ABD’ye gitmek için?
En azından presödür nasıl işliyor?

Technopat.net'i satın alırım. Saçma kuralları kaldırırım ve ne kadar egolu adam varsa banlarım. Binlerce GT 1030 dağıtırım. Hentai bölümü açarım. Sitedeki en kafadar 3 adama siteyi emanet edip dünya turuna çıkarım. Bütün ülkeri tek tek gezip bu ülkelerdeki yemekleri ve kadınları tadarım. Param sıfırlanana kadar buna devam ederim. Para bitince Türkiye'ye döner. Asgari ücretli bir iş bulup çalışırım. Anlatacak tonla hikayem olur en azından.
Bana ban atamazsın. Paran yetmez. :D;)
(Umarım linç yemem.)

Üniversite 1. Sınıf pc mühendisliği okuyan birine ne önerirsiniz, ABD’ye gitmek için?
En azından presödür nasıl işliyor?
Bütçeniz varsa üniversiteyi bitirdikten sonra yüksek lisans yapmaya gidebilirsiniz. Baktılar iyisin bir firmaya girer çalışmaya başlarsın, senin için oturum alırlar. Anlattığım kadar kolay değil tabi ki. Ya da gider Greencard çekilişlerine katılarak parayı çarçur edersiniz diyeyim. Pek çok yolla gitmek mümkün.

Hiç bir zaman bilet almadım almam. Ama almış olsam ve çıksa, direk param ile gayrimenkul satın alırım ve çok az nakit bırakırım ve onunla 1 yıl yurt dışında yaşarım. Mafyalar peşimi bırakmaz zira Türkiye'de yaşarsam.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı