Milli Piyango size çıksa parayla ne yapardınız ?

Bir arazi satın alırdım. Araziye 2 tane villa yaptırır, birinde benim ailem diğerinde annemler kalırdı. Ailemin taksitlerini kapattıktan sonra kendime son model bir Audi alırdım. Kalan paranın bir bölümünü bankaya yatırırdım. Diğer bölümünü ise yatırım için kullanırım (Örneğin bir lokanta açıp isim yaptıktan sonra onu yüklü bir miktara satmak) .

Tabii ki bunları yaparken işimi garantiye almak için okumama devam ederdim. Gün gelir param biterse ortada kalmayayım diye. Ama tabii ki de piyango çıkmaz bana :D Zaten babamızın bize bırakacağı büyük bir miras olmadığı için okumaya, adam olmaya çalışmak tek amacımız.

Gündoğan Holding diye şirket kurar , Technopat'ı satın alırdım. Sonra bir teknoloji dergisi kurar ve @Recep Baltaş ve @Ali Güngör 'un dergimde görev yapmasını talep ederdim. Sonrasında gelen sermaye ile herkesi sevindirici bir uygulama yaparım. Bu uygulama ise şu olurdu GunOnline adında internet servis sağlayıcı kurup heryere Fiber Optik hat dönerim. Hepinizi bu "Yok altyapı, yok server kaldırmaz" bahanelerinden kurtarırdım. Sonrasında zaten o zenginlikle herşeyi yaparım.

Gündoğan Holding diye şirket kurar , Technopat'ı satın alırdım. Sonra bir teknoloji dergisi kurar ve @Recep Baltaş ve @Ali Güngör 'un dergimde görev yapmasını talep ederdim. Sonrasında gelen sermaye ile herkesi sevindirici bir uygulama yaparım. Bu uygulama ise şu olurdu GunOnline adında internet servis sağlayıcı kurup heryere Fiber Optik hat dönerim. Hepinizi bu "Yok altyapı, yok server kaldırmaz" bahanelerinden kurtarırdım. Sonrasında zaten o zenginlikle herşeyi yaparım.
Sonra insanlar el ele tutuşsa, birlik olsa uzansak sonsuzaa... Şaka bir yana yaratıcı bir hayal olmuş. Berker Güngör olmadan nasıl yapacaksınız bilmiyorum ama güzel olmuş.

Sonrasında gelen sermaye ile herkesi sevindirici bir uygulama yaparım. Bu uygulama ise şu olurdu GunOnline adında internet servis sağlayıcı kurup heryere Fiber Optik hat dönerim. Hepinizi bu "Yok altyapı, yok server kaldırmaz" bahanelerinden kurtarırdım. Sonrasında zaten o zenginlikle herşeyi yaparım.
Demek o yapacağın altyapı o kadar iyi o zaman herkese 100 mbit verirsin sen. Başka paket olmaz. Fiyatı da 25 30 Tl olur. Piyango bana çıksa bende evimin her odasına ayrı ayrı GunOnline interneti bağlatırım. Modemlerde ;
asus-router-ifa-2015-980x420.jpg

Demek o yapacağın altyapı o kadar iyi o zaman herkese 100 mbit verirsin sen. Başka paket olmaz. Fiyatı da 25 30 Tl olur. Piyango bana çıksa bende evimin her odasına ayrı ayrı GunOnline interneti bağlatırım. Modemlerde ;
Eki Görüntüle 104429
100 mbit Fiber Optik internet 50 TL AKK sınırsız yaparım. 30TL'e yaparsam batarım. :D

Not: Technopat üyelerine 10 TL indirim yapılır. :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı