2019'da Playstation Alınır mı?

PlayStation'da PC'deki gibi çözünürlük ve grafik ayarı yok.(Pro'da 4K ya da 1080p Performans seçenekleri olabiliyor) Oyunlar 1080p çözünürlükte ve önceden ayarlanmış ayarlarda oynatılıyor. 2K veya 4K TV'de oynayabilirsiniz ancak çözünürlük ekrana yine 1080p olarak gelecektir.

Benim bildiğim PS4'de grafik kısma diye bir olay yok. Ayrıca 2K ve 4K sadece PRO'da oynatır.
Ya mesela benim lise arkadaşlarımla en büyük zevkim gidip deli gibi PES oynamak. Örneğin ilk PES 2018 çıktığında biz PS 3'te oynadık PES 2018'i grafikler çok iyi değil. Yine PES 2018'i aynı televizyonlarda aynı PS cafede bu sefer PS 4'te oynadık grafikler ciddi anlamda daha iyiydi. Ban öyle geldi desem 2 oyunumuz arasında 2 hafta ya var ya yok. O yüzden bunu söyledim yani kendisi FPS olayı yüzünden ayarlıyor gibi geldi. Ama benim kendi kuruntum olabilir.

Alınır. Yeni konsol çıkana kadar oynadığınız oyunlar bile yanınıza kâr kalır. Belirli bir kitleye göre; her zaman bir sonraki nesil donanımları beklemeniz gerekir. Onlar müneccimlerin en güzelleridirler. Her konuda beklemeliyiz, hiçbir zaman bir şey almamalıyız. :D Burada 1 ay sonra çıkacak bir şeyden bahsedilse neyse ama tarihi belirsiz bir şeye bile bekleyin deniliyor. Ayrıca, konsol olayı bir anda ölen bir şey değil. Bir sonraki işlemci neslini beklemiyorsunuz sonuçta. :)
Yalan yok ben hala bekliyorum. Şuan imzamdaki cihazı da çok uzun bekleme sonucu aldım 8. nesil Intel işlemcili aldım. 🙂 Parasızlık avantajı diyelim. 🙂 O zaman ben aliyim bi' PS4 ya da 2. el PRO.

Öneriler için sağ olun hala düşüncelere saygım var. 🙂

Ya mesela benim lise arkadaşlarımla en büyük zevkim gidip deli gibi PES oynamak. Örneğin ilk PES 2018 çıktığında biz PS 3'te oynadık PES 2018'i grafikler çok iyi değil. Yine PES 2018'i aynı televizyonlarda aynı PS cafede bu sefer PS 4'te oynadık grafikler ciddi anlamda daha iyiydi. Ban öyle geldi desem 2 oyunumuz arasında 2 hafta ya var ya yok. O yüzden bunu söyledim yani kendisi FPS olayı yüzünden ayarlıyor gibi geldi. Ama benim kendi kuruntum olabilir.

Yalan yok ben hala bekliyorum. Şuan imzamdaki cihazı da çok uzun bekleme sonucu aldım 8. nesil Intel işlemcili aldım. 🙂 Parasızlık avantajı diyelim. 🙂 O zaman ben aliyim bi' PS4 ya da 2. el PRO.

Öneriler için sağ olun hala düşüncelere saygım var. 🙂
O dediğiniz şey PS4 ve PS3 arasındaki fark. Tabi olacak öyle. Ama mesela sen kendi PS3'ünden PES oynadın sonra arkadaşının PS3'ünden PES oynadın arasında herhangi bir fark olamaz (Eğer aynı modeller ise).

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı