2019'da PS3 Alınır mı?

Anıl Atmaca

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarım bozulduğu için PlayStation almayı düşünüyorum. Fakat maddi olarak 3 alabiliyorum sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence hiç almamalısın çünkü yıllar önce çıktı ve şuan ki oyunlara uygun değil yani optimizasyon sorunu olabilir. Bence biraz bekle ve PS5 çıktığında PS4 al

Bütçene ve kaç paraya PS3 bulduğuna bağlı. Ayrıca ikinci el Xbox One'lar uygun fiyatlı olabiliyor.
Bütçem 500₺ letgoda 450-500 tlye uygun bir kaç ps3 buldum
Bence hiç almamalısın çünkü yıllar önce çıktı ve şuan ki oyunlara uygun değil yani optimizasyon sorunu olabilir. Bence biraz bekle ve PS5 çıktığında PS4 al
Forumlarda ps5in 2020 denilmekte ve ben o kadar bekleyemem çünkü o sıralar kendimi derslerime vermiş olacağım. Yeni nesil oyunlarla aram pek iyi değil doğrusu benim için gta, bfnin bir kaç oyunu ve en önemlisi pes bu oyunlar için ps3 beni idare edebilir bence

Son düzenleme:

Forumlarda ps5in 202 denilmekte ve ben o kadar bekleyemem çünkü o sıralar kendimi derslerime vermiş olacağım. Yeni nesil oyunlarla aram pek iyi değil doğrusu benim için gta, bfnin bir kaç oyunu ve en önemlisi pes bu oyunlar için ps3 beni idare edebilir bence
Bence Xbox'a yönel o zaman

Hiç oynayamamaktan iyidir bütçen yetiyorsa alabilirsin bence

Forumlarda ps5in 2020 denilmekte ve ben o kadar bekleyemem çünkü o sıralar kendimi derslerime vermiş olacağım. Yeni nesil oyunlarla aram pek iyi değil doğrusu benim için gta, bfnin bir kaç oyunu ve en önemlisi pes bu oyunlar için ps3 beni idare edebilir bence
Bulduğun cihaz kırık mı?

Bence Xbox'a yönel o zaman
Hocam PlayStation 2den tecrübem var biraz xbox deneyimim hiç yok o yüzden tedirginim
Hiç oynayamamaktan iyidir bütçen yetiyorsa alabilirsin bence

Bulduğun cihaz kırık mı?
Evet
İDDA'ya girerim ki girdim çok sefer :D Ps3 parasını sakla sana kupon vereyim,2 kuponda idda ile kendine bir Lapotop alırsın :D
Ustam zamanında çok kupon yaptım kârdan çok zararım oldu o yüzden maalesef 😂

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı