2019'da PS3 alınır mı?

Sıkı bir MGS hayranıysan ve vereceğin para seni ilgilendirmiyorsa alabilirsin ama başka oyun oynayacağın zaman seni üzebilir. Yeni nesil oyunlar artık PS3'e çıkmıyor. Tek tük seriler kaldı artık. Onlarında grafikleri ve fizik motorları falan ne bilgisayarınkine benzer ne de yeni nesil konsollara benzer.

Sıkı bir MGS hayranıysan ve vereceğin para seni ilgilendirmiyorsa alabilirsin ama başka oyun oynayacağın zaman seni üzebilir. Yeni nesil oyunlar artık PS3'e çıkmıyor. Tek tük seriler kaldı artık. Onlarında grafikleri ve fizik motorları falan ne bilgisayarınkine benzer ne de yeni nesil konsollara benzer.
FIFA 17 PS3'de iğrençti. Keza 18'de ama özellikle 17. PS4'e göre çoğu özellikten kırpılmıştı.

Alinir. Fiyatinin ucuz olmasi disinda GOW, Uncharted, TLOU gibi oyunlarda oynanir. Alirken mumkunse 450-550 liranin ustune cok cikmayin. Kirik alirsaniz zaten bir suru oyun yuklersiniz.

Bir oyun için PS3'ün değeceğini sanmıyorum ki 10 senelik bir ürünüde almayı doğru bulmuyorum hem grafikleri hemde performans olarak.
Saçma bir söz daha. İsteyen istediği oyunu, aleti alır. 10 senelik bir ürün dediğiniz bir oyun aleti ve arkadaş ona özel bir oyun için almak istiyor. Günümüzde ki oyunların hali de ortada. Grafiği güzelleştireceğiz diye hikayeleri berbat ettiler. Konu sahibi arkadaşa ithafen, alabilirsin tabiki. Ben PS2 aldım iki hafta önce sırf Manhunt serisi ve Underground 2 için.
Ama yeni oyunlara bakınca PS3'te ki oyunlar yeni konsollara göre mükemmel.

Saçma bir söz daha. İsteyen istediği oyunu, aleti alır. 10 senelik bir ürün dediğiniz bir oyun aleti ve arkadaş ona özel bir oyun için almak istiyor. Günümüzde ki oyunların hali de ortada. Grafiği güzelleştireceğiz diye hikayeleri berbat ettiler. Konu sahibi arkadaşa ithafen, alabilirsin tabiki. Ben PS2 aldım iki hafta önce sırf Manhunt serisi ve Underground 2 için.

Ama yeni oyunlara bakınca PS3'te ki oyunlar yeni konsollara göre mükemmel.

Burası bir forum ben almazdım. Bu da benim görüşüm. Saçma olan yer neresi ayrıca neye göre kime göre saçma? Bana göre de alınması saçma. Bana para versen al sana PS3 alsana şu şu oyun desen oynamam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı