Hocam zaten mekanikler, oynanış efsane. Hikayenin içeriğini beğenmedim ben.
Dediğim gibi. Oyun anlatmak istediği hikayeyi muazzam şekilde anlatıyor. Seveni var, sevmeyeni var. Gayet doğal bir durum. Fakat sevmeyip oyuna çok boş sallayan kişiler gördüm. Kişi sevmese bile saygı duymalı bence.Hocam zaten mekanikler, oynanış efsane. Hikayenin içeriğini beğenmedim ben.
Detroit: Become Human için de "oyun moyun değil" diyenler vardı. Oyun PC'ye çıktıktan sonra avatarlarını Conner yaptılar.Dediğim gibi. Oyun anlatmak istediği hikayeyi muazzam şekilde anlatıyor. Seveni var, sevmeyeni var. Gayet doğal bir durum. Fakat sevmeyip oyuna çok boş sallayan kişiler gördüm. Kişi sevmese bile saygı duymalı bence.
O tipler favorim yahu. TLoU 2 PC'ye çıksa neler neler görürüz.Detroit: Become Human için de "oyun moyun değil" diyenler vardı. Oyun PC'ye çıktıktan sonra avatarlarını Conner yaptılar.![]()
O tipler favorim yahu. Tlou 2 PC'ye çıksa neler neler görürüz..
Sadece PS özel oyunu hocam. PC'de tabii görmek isteriz ama hiç mümkün görünmüyor. Bu oyunlar için PS4 satın alanlar var.Bu oyunu oynamak istiyorum. Ama Windows'da yok galiba?
Sadece PS özel oyunu hocam. PC'de tabii görmek isteriz ama hiç mümkün görünmüyor. Bu oyunlar için PS4 satın alanlar var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.