2020 yılına geldik RX570 ekran kartı hala alınır mı?

Selam arkadaşlar.Bir sistem topluyorum.Aklımdaki bir kaç parça hakkında her zaman gittiğim pc dükkanı olan abime danıştım, RX570'in eskiden iyi bir kart oldugu ancak 2020 yılına geldik oyunlar için yeterli olmayacağını söyledi siz ne düsünüyorsunuz bu konuda?
Not:İşlemci olarak Amd Ryzen R5 2600 kullanacağım.
R5 2600 Yerine bence R5 1600 12 nm kullan aynı performansları :)

Hocam itopya da bunu buldum bence f/p olarak en iyisi hemde gtx 1650 super kullanmıslar ,sizin düşüncenizi almak isterim. TARS-M1650S/AMD Ryzen 5 1600/MSI GTX 1650 SUPER VENTUS XS OC 4GB/8GB DDR4/240GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
Sistemde ADATA SU650 SSD var görünüyor. Mümkünse disksiz alıp SSD'yi sonradan alın derim çünkü SSD seçenekleri sadece ADATA SU630/SU650 olarak yapılabiliyor. Ayrıca sadece 8 GB RAM var görünüyor. Eğer şimdi yükseltmeye bütçeniz yetmiyorsa sonradan bir 8 GB daha ekleyin derim.
Zira ADATA SU630/650 serisi kronik sorunlu. SU650 serisinde donma, hızlı bozulma gibi birçok sorun var. SU630'da bile yaşayanlar var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı