2020 yılında iPhone 7 Plus almak mantıklı mı?

Katılıyorum Apple bu konularda çok daha ileride ve başarılı ancak 2016 da çıkmış bir telefon için 4500TL vermek bana mantıksız geliyor. Pil performansı kötü ve seneye son güncellemesini alabilir. O yüzden daha güncel telefonlara bakmanı öneririm.
3800 gibi fiyatlara bulunuyor indirimlerdeyken. 4500 TL o telefona verilmez zaten.
 
3800 gibi fiyatlara bulunuyor indirimlerdeyken. 4500 TL o telefona verilmez zaten.
Apple'ın Android telefonlara göre çok daha iyi bir seçenek olduğunu düşünüyorum. Ancak 7 Plus günümüzde hala kullanılmasına rağmen artık ömrünün sonlarına gelmiş bir telefon. O yüzden daha güncel bir telefon öneririm.
 
IPhone'ların uzun kullanımı daha rahat olabilir, ama artık yeni çıkan Android telefonlar da gayet uzun süre gidiyor. Dediğim gibi Xiaomi Mi 10 Lite seni mutlu edecektir, realme modellerine de bakabilirsin.
 
Anlattığınız şeylere göre bir telefona o kadar para vermenize gerek yok. Redmi Note 9S veya Realme 6 işini fazlasıyla görecektir. Ama illa ki alacağım telefonun fiyatı 4000 küsür olacak diyorsanız @sonbilgisayarcı'nın dediği gibi Galaxy Note 10 Lite alabilirsiniz.
Hocam Note 10 Lite falan baktım da çok büyük bu telefonlar ya :D Daha küçük bir öneriniz var mı?
 
Telefon üreticileri artık küçük telefonlar tasarlamıyorlar fakat attığım telefonların ekran/gövde oranı yüksek olduğu için boyut olarak aşırı büyük olmadıklarını ve zamanla alışabileceğinizi düşünüyorum. 🙂
Bu fiyatlarda küçük telefon maalesef bulamadım. Ama alternatif önerebilirim, Huawei Mate 10Pro 128 GB 6inch, Oppo Reno 3 128 GB, Xiaomi Mi 9 Lite 128 GB.
Apple tarafında yıllarca beklediğim 4.7" telefon geldi ama maalesef apple üstüne olan ek vergiler bitirdi bütün hayali.
 
Kesinlikle iOS ya da Android gibi takıntım yok. En iyi nasıl değerlendirebilirim diye bakıyorum. Önerileriniz varsa bekliyorum.

Şimdi Apple çok kaliteli marka pahalı falan ama 1 GB RAM ile efsane bir optimazsyonla başarılı işler çıkartıyorlar ve kameraları muazzam ama cebi çok yakıyor Android'lerde optimazsyon 0 RAM fazla ama Apple daha iyi olabilir o konuda gizlilik Apple her zaman önde kamera Apple 0.7 tık daha önde ve cep olarak Android önde yani karar sizin :).
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı