2020'de PS3 alınır mı?

xelys

Hectopat
Hepinize merhaba arkadaşlar. 2020 yılında bir PS3 almak istiyorum. Sizce 2020 yılında PS3 alınır mı? Yeni nesil oyunlar oynamayacağım. Çünkü grafik benim için önemli değil hikaye odaklı oyunları severim. Eğer alınırsa bana alabileceğim bir site önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kol bozulacak ve bir de kol almak zorunda kalacaksın. Orijinal kollar 100 lira civarında. Kaç GB olduğunu bilmiyoruz. Üründe defo var. Büyük ihtimal yere düşmüş. Fan sesi var mı, ısınıyor mu vb. bilmiyoruz.

Bence @Silinen üye bir ilan açıp her şeyini yazmalı ve biz de ona göre fiyat vermeliyiz. Hatta mümkünse oynanış videosu da koysun ki cihazın durumunu anlayabilelim.

Aynen öyle satmaktan vazgeçtim çünkü 8 yıldır hiç içini dahi temizlemedim arkadaşın dediği gibi bir de kol masrafıda var. 450 TL bence bayağı bir pahallı fiyat orijinal kol olmamasına göre.

Ben Xbox 360'mi 1700'e koydum. Yanında Halo 4 orijinal oyun diski, Kinect ve 2 kol vereceğim. Hafızası 1500 GB. Daha düşükten koydum fakat insanlar acaba ne sorunu var da bu kadar ucuz diyip almadılar.
Xbox 360 o kadar pahallandı mı ?Bende de Xbox 360 ve kinect var.Ama Minecraft diski ve Gears Of Wars birde kinect oyunu ve disney oyunundan başka bişiy yok maalesef 😩

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı