PS3 2020'de alınır mı?

Hocam xbox one da gamepass kullanılabiliyor mu hiç bilgim yok ama xbox one veya PS4 iyi bir tercih olabilir. İzmirde 3-4 tane satıcı buldum istiyorsanız 1500 liraya satıyorlar PS4 fat birde sanırım slim vardı. Yok bin liraya halledeyim diyorsan xbox one alabilirsin.

Selamlar, bütçem çok az ve PS3 almak istiyorum. Yeni çıkan oyunları değil de GTA 5, Fortnite, PUBG vb. oyunları oynamak istiyorum. Sizce PS3 bu oyunları oynatır mı veya PS3 alınır mı? (Maks bütçe 1.300 TL.)

PS4 ilk çıktığı zaman PS3 ve GTA 5, NFS: Most Wanted, PES 2013 ve NBA 2K14'ü sadece 400 TL'ye satmıştım. 1.300 TL PS3 için aşırı fazla bir değer ve PUBG ve Fortnite oynayamazsın. İlla alacağım diyorsan 12 GB değil 500 GB almayı unutma GTA 5 güncellenmez.

PS4 ilk çıktığı zaman PS3 ve GTA 5, NFS: Most Wanted, PES 2013 ve NBA 2K14'ü sadece 400 TL'ye satmıştım. 1.300 TL PS3 için aşırı fazla bir değer ve PUBG ve Fortnite oynayamazsın. İlla alacağım diyorsan 12 GB değil 500 GB almayı unutma GTA 5 güncellenmez.

Hocam PS4 ilk çıktığında dolar 1.5 falandı şimdi 7.7 tabii ki de artacak ama PS3 harbi uçmuş o fiyatı hak etmiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı