Hepinize merhaba arkadaşlar. 2020 yılında bir PS3 almak istiyorum. Sizce 2020 yılında PS3 alınır mı? Yeni nesil oyunlar oynamayacağım. Çünkü grafik benim için önemli değil hikaye odaklı oyunları severim. Eğer alınırsa bana alabileceğim bir site önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Hepinize merhaba arkadaşlar. 2020 yılında bir PS3 almak istiyorum. Sizce 2020 yılında PS3 alınır mı? Yeni nesil oyunlar oynamayacağım. Çünkü grafik benim için önemli değil hikaye odaklı oyunları severim. Eğer alınırsa bana alabileceğim bir site önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Sony PlayStation 3 Slim Oyun Konsolu en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Sony PlayStation 3 Slim Oyun Konsolu incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
Arkadaşlar araştırarak çok uygun fiyatlara bulabilirsiniz. Ama bir düşünün. Adam neden bu fiyata veriyor. Cihaz kırmızı ışık, sarı ışık hatalarına mı düştü? Bir sorunu mu var? Konsol alırken mutlaka deneyerek alınmalıdır.