2020'de PS4 Pro alınır mı?

Bence kesinlikle alınır neden alınmasın? Ps3 alım satım yapan birisi olarak konuşuyorum ps3 piyasası bile şuan uçmuş durumda elde cihaz yok, cihaz bulamıyorsun. Ve bu cihazlar(ps3) aşağı yukarı 2010-2012 de falan çıkmış ona rağmen çoğu oyun yükleniyor açıyor cayır cayır çalıştırıyor. Ps4 veya pro da gayet güzel alınır oynanır ama lütfen sabredin, şu korona belası bittikten sonra alın derim çünkü şuan fiyatları şişirmiş durumdalar bende alım satım yapmaya ara verdim.
 
Hocam virüs geçtikten sonra zaten yeni konsollar çıkmış olur bence ya da en azından çıkmasına çok az kalmış olur. Ama fiyatların eskisi gibi olmasını pek beklemiyorum ben. PS5'in de o kadar pahalı olacağını düşünmüyorum sonuçta konsol bu, her türlü pazara hitap etmeli. PS4 Pro 400$ fiyatıyla piyasaya sürüldü diye hatırlıyorum bu da 500-530$ olur diye düşünüyorum tabi bu fiyat da pahalı ama olsun. Bir de çıkar çıkmaz almak yerine 1 yıl daha beklersen fiyatlar düşecektir. Ara nesil felan da gelebilir.

Tabi bir yandan da bu bekleme işinin sonu yok şimdi PS5 çıksın diye beklersin sonra 1 yılda fiyatlar düşsün diye beklersin ondan sonra da PS5 Pro gelsin hele diye beklersin... Öyle yani. :D

Ben de Xbox One X düşünüyodum yurt dışından bir şekilde getirmeyi ama yeni konsolları bekleyeceğim.
 
PS5'i bekle. Geriye uyumluluk ile PS4'teki kaliteli oyunları oynayabilirsin.

Ha diyorsun ben PS4'teki bütün oyunları oynayacağım, o zaman hepsisony'den satın alabilirsin. Sony Yetkili Satıcı diye biliyorum. Zamanında ev sinema sistemi almıştık ordan.


Fiyat niye uygun diye soracak olursan, fiyat zaten böyleydi. Sony yükseltmediği için böyle satılıyor. Ama bazı fırsatçılar millet PlayStation alıyor diye yükseltti fiyatları.

Şimdi farkettim stokta kalmamış. 😆
 
Ben de PS4 Slim almayı düşünüyorum şu süreçte para biriktirip. Ama şu anki fiyatlarla kesinlikle alınmaz. Akakçe'den baktığımda 1 Martta 1650 TL civarında olan Slim şu an 2800 TL'den aşağı bulunamıyor. Tam bir karaktersizlik başka bir şey diyemiyorum. 1000-1500 TL civarına düştüğünde alırım diye düşünüyorum. Sadece God of War oynamak için bile alabilirim bu cihazı.
 
Ben de PS4 Slim almayı düşünüyorum şu süreçte para biriktirip. Ama şu anki fiyatlarla kesinlikle alınmaz. Akakçe'den baktığımda 1 Mart'ta 1650 TL civarında olan Slim şu an 2800 TL'den aşağı bulunamıyor. Tam bir karaktersizlik başka bir şey diyemiyorum. 1000-1500 TL civarına düştüğünde alırım diye düşünüyorum. Sadece God of War oynamak için bile alabilirim bu cihazı.

Hocam dert etmeyin bence, sadece sabredin. Aralığa kadar inşallah korona biter ve PS5'de çıkar ise piyasada çok fazla PS4 olacaktır. Çünkü 450 500 liraya aldığım PS3 bile şu an piyasada yok. Herkes alım satımcı olmuş 10 senelik cihazlarına 1000 TL yazar olmuş sorsan müslüman da neyse...

Dediğim gibi şu an herkes evde olduğu için konsol PC-PS ye yönelmiş durumda fakat bu durum bitirip iş başladığı zaman boş vakitleri olmadığı için satacaklar bakalım bu sefer de 2 bin 3 bin liraya koysunlar bakalım kim alıyor seve seve 1200 1500 liraya vermek zorunda kalacak o fırsatçılar o yüzden beklemek en iyisi. Veya iyi araştırma ile sahibinden.com da vs. 1500'e güzel cihazlar bulunuyor ben alacaktım dışarı çıkmak istemiyorum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı