2020'nin üzerinden 4 yıl geçti

Son durak 28. 28 TL olması için ülkenin içinden geçmeleri lazım.(daha da ileri gidebilirsin dolar arttıkça)

Bu mesajlaşmalaırımızda technopaton tozlu sayfalarında rafa kaldıralacak ve 3,4 yıl sonra belki içimizden biri burada olmayacak fakat diğer insanlar bunları okuyacak ürkütücü.

Bu mesajlaşmalaırımızda technopaton tozlu sayfalarında rafa kaldıralacak ve 3,4 yıl sonra belki içimizden biri burada olmayacak fakat diğer insanlar bunları okuyacak ürkütücü.

Bunlar bir yerde depolanıyor mudur acaba? İnsanlar gelecekte bizi okuyup vay be diyecekler mi? Yoksa sadece kendimizin bildiği birisi olup dünyadan göçeceğiz mi?

E hadi 20 oldu, 25 olması için ülkenin içinden de dışından da geçmeden ülkeyi geçmeleri lazım sen çok fazla bilim kurgu izlemişsin.

Hocam sizin ppdeki TLOU ellie mi? Yoksa ben kör mü oldum? Benim gibi TLOU hayranları görmek hoş da.

O olay gerçekten korkunç:(

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı