2020'nin üzerinden 4 yıl geçti

Bunlar bir yerde depolanıyor mudur acaba? İnsanlar gelecekte bizi okuyup vay be diyecekler mi? Yoksa sadece kendimizin bildiği birisi olup dünyadan göçeceğiz mi?

2012'den kalma mesajlar bile var fakat şu aşırı ürpertici mesela bizim mesajlarımıza bakıp "acaba yaşıyorlar mı" veya "şu an ne yapıyor acaba"

2012'den kalma mesajlar bile var fakat şu aşırı ürpertici mesela bizim mesajlarımıza bakıp "acaba yaşıyorlar mı" veya "şu an ne yapıyor acaba"

Çünkü eski mesajlara bakınca bende bunları diyorum.

Üzücü, gerçekten üzücü lan. Zaman su gibi akıp gidiyor gerçekten 😪

Pandemiden dolayı artık çok düşünmeye başladım konuştuğum gördüğüm herkes bir gün ölecek ayak bastığım her yer bir gün yenilenecek daha anlaşılmaz bir hale gelecek belki bundan 15 yıl sonra hiçbir akrabam vs yakınım olmayacak belki başarısız belki de başarılı olacağım çok karışık düşünceler içerisindeyim.

Forumda daha çok karşılaşma dileği ile:) cidden herkes Ellie pp koymuş:D
Çünkü Ellie harika 🫡

Pandemiden dolayı artık çok düşünmeye başladım konuştuğum gördüğüm herkes bir gün ölecek ayak bastığım her yer bir gün yenilenecek daha anlaşılmaz bir hale gelecek belki bundan 15 yıl sonra hiçbir akrabam vs yakınım olmayacak belki başarısız belki de başarılı olacağım çok karışık düşünceler içerisindeyim.
Çok düşünmemek lazım yoksa insan kafayı sıyırır

Technopat Haberler

Geri
Yukarı