2021-22 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Kim Olur?

• Konuyu başlatan Ther
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 58
  • Görüntüleme 4.109
Şu anki transferlere bakarsak bence Fenerbahçe ya da Beşiktaş'ın şampiyon olacağını düşünüyorum. Trabzonspor'un da takımı çok iyi fakat bunu üzün süre götüreceğini zannetmiyorum.

Fenerbahçe olmazsa; Technopat Sosyal'i kullanmayı bırakırım.

Ekran Alıntısı.PNG

30 hafta sonra görüşürüz :D (!)
Vallahi 4 takim da güzel transferler yapti hepsine başarilar.

Trabzonspor lige en hazır takım ve oturmuş takım. Sol beki hallederse ve takım defansı dengeli olursa bu takım gol atmayacak takım yok ligde. Fenerbahçe ve Beşiktaş aralarında yarışırken aralarında Trabzonspor şampiyon olur. Galatasaray futbolu ümit vermiyor.

@301517 Aynen ya, söyle o zaman bu ligde var mı sol kanatta oynayan Nwakeme gibi özellikle topçu? Morhinho ve topçuları bile koştu peşinde. İlerisi çok güçlü bu sene Trabzonspor'un. Tek zaafı defansı geçen seneye göre dağınık, Avcı bu işi çözerse bu takım ligin üstünde bir kadro ve oyuna sahip. Hakemler bu sene şike yapacak Trabzonspor için bakın izleyin sadece.

@301517 Yalnız gençlerle şampiyon olsaydı, futbol şehri olan Trabzonspor olurdu. Araya yaşlı, tecrübeli, Avrupa görmüş ve iyi ayağa sahip topçuları serpeceksin ki gençlerde onlardan bir şeyler öğrensinler.

Trabzonspor'un da takımı çok iyi fakat bunu üzün süre götüreceğini zannetmiyorum.
Bu sene yedekle ilk 11 kuruluyor dostum. Orta sahamız bol, ön taraf koyacak adam maça göre değişecek adamlar bol. Tek sorunu defans zafiyeti o da en çok eksik olan bölüm sol bek bulamadık sağ bek gibi. Takımda sakatlık olursa ki ona göre plan yapıldı ve bunun ikinci yarı transferleri var birkaç eksik bölge ve yorgunluk performans düşüşü olan yere de oyuncu alırız sıkıntı yok.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı