2021 Megane 1.3 TCe ıcon alınır mı?

JaqenDeborah

Megapat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba. 1.400.000 TL civarına 2021 makyajlı Megane 1.3 TCe icon cam tavanlı titanyum gri bir araç alacağım boyasız km si 60 binde. Bu aracın fiyatına başka araç alınır mı? Babam ısrar ediyor bu aracı almama 2014 2015 F30 bakıyorum bir yandan sattığım aracım 116D BMW'di. Başka bir öneriniz olur mu?

Öncelikle herkese merhaba. 1.400.000 TL civarına 2021 makyajlı Megane 1.3 TCe icon cam tavanlı titanyum gri bir araç alacağım boyasız km si 60 binde. Bu aracın fiyatına başka araç alınır mı? Babam ısrar ediyor bu aracı almama 2014 2015 F30 bakıyorum bir yandan sattığım aracım 116D BMW'di. Başka bir öneriniz olur mu?
70-80k civarinda termostat arizasi cikariyor diyorlar ona dikkat edin onun disinda alinir ama fiyat pahali, o fiyatlara Octavia, Focus veya 1.8 Hybrid Corolla oneririm.

Araci alirken istenilen fakat bir kez bile zor kullanilan ozellik hocam genelde, sirf cam tavan icin 2021 Megane 1.4 milyon verilmez.

Hocam cam tavansız araç içime hiç sinmiyor şu ana kadar hep cam tavanlı kullandım başka ne önerirsiniz bu aracın yerine bir de satışı hızlı olan.

Megane için sıfır değilse çok astronomik bir fiyat. Ben olsam almazdım.

SUV isterseniz bu modeli bi inceleyin. Bi arkadaş aldı çok memnun kaldı. https://www.sahibinden.com/arazi-suv-pickup-ssangyong-korando-1.5-t
ne önerirsiniz başka araç

Technopat Haberler

Geri
Yukarı