Megane 1.3 TCe çok yakıt tüketiyor

20 tane yorum gelmiş 1 taneside kaç km de 14 litre ortalamayı gördün ve ortalama hızın kaç diye sormamış. Bu soruları sormadıktan sonra konuşmanın hiçbir mantığı yok. Bilende bilmeyende yazıyor.
Ortalama hız ve kaç km' nin ortalaması onu söylersen belkide gayet normal diyeceğim.

İmkansız çok yakıyor araç sıfır mı vs. diye soran arkadaşlar ortalama hız kaç kaç km de bu veriyi aldı sordunuz mu?

😁 Hayır hocam ortalamaya bakıyorum. Sıfırladım ortalamayı trafiğe çıkmadan önce. 20'yle başladı 14.3'e kadar indi. Sonra bir yükselip bir düşmeye başladı 14'ten aşağıya düşmedi :(

Hocam sorun çözüldü mü 0 araçlarda rodaj döneminde ilk 4-5 binde çok yakar zaten ve hava koşullarına bağlı benim araç kış lastiği ile 11 12 yakarken yaz-4 mevsim ile 7.5 8 yakıyor fark ediyor yani.

Hocam sorun çözüldü mü 0 araçlarda rodaj döneminde ilk 4-5 binde çok yakar zaten ve hava koşullarına bağlı benim araç kış lastiği ile 11 12 yakarken yaz-4 mevsim ile 7.5 8 yakıyor fark ediyor yani.
Istanbul icin normal degerler hocam. 1.0tce clio ile ortalama hiz 15km 11-12 litrede geziyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı