2021 PS4 Pro alınır mı?

CüneyttK

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Makine Mühendisi
Arkadaşlar halihazırda üst düzey bir bilgisayarım var fakat PS'nin özel oyunlarını deneyimlemek istiyorum 2.elden PS4 Pro almak istiyorum bu tür özel oyunları oynamak için alınır mı 27 inc 1080p monitörüm var 60FPS verebilir mi bu alet 1080p de? Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar halihazırda üst düzey bir bilgisayarım var fakat PS'nin özel oyunlarını deneyimlemek istiyorum 2.elden PS4 Pro almak istiyorum bu tür özel oyunları oynamak için alınır mı 27 inc 1080p monitörüm var 60FPS verebilir mi bu alet 1080p de? Yardımcı olursanız sevinirim.

Verir tabii ki. Alabilirsiniz bence.

Özel oyunları oynamak için alınır. Zaten PS'in özel oyunları olmasa satılmazdı. Özel oyunları mükemmel, kanka. Bence al, alınır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı