2021 yılında hangi konsol tercih edilmeli?

Hocam bende ondan ve fiyat avantajından dolayı Series S düşünüyorum ama yeni çıkan oyunlarda gerek RTX özelliği vb. özellikler bakımından beni 5 6 sene götürebilir mi orasını düşünüyorum.
Götürür götürür merak etmeyin en az yeni konsollar çıkana kadar oynarsınız.
Avantaj olarak sayarsak diye dedim aslında o da bir avantaj değil tam olarak ki fiyatlarının 500TL altı olmadığını düşünürsek.
PS5 oyunlarının daha iyi olduğu doğru fakat TR şartlarını düşünürsek XBOX almak daha mantıklı oyun fiyatları sorun olmasa gözün kapalı PS5 al derim.
 
PS 5 ile Xbox Series X'in donanım gücü neredeyse aynı. Ben yine de ileride diğer konsolda alınmayacaksa PS 5 öneririm exclusive oyunlarından dolayı.

Exculusive oyunlar nadiren çıkmakta hem fiyatları 500TL altı değil hem Game Pass gibi bir güç var Xbox'ın ayriyeten PC uyumluluk konusunda Windows'ta Xbox kolu titreşim daha sorunsuz çalışmakta.
 
PS 4'ün en kötü exclusive oyunları geldi sadece daha PS 4 exclusive oyunlarının hepsi çıkacak da PS 5'in oyunlarına sıra gelecek. O zamana kadar PS 6 nesline geçmiş oluruz bile.
En kötü dediğin Uncharted ve God of War geliyor PS5 içinde daha çıkan bir şey yok ve emin ol çıktıktan 1-2 sonra gelecek çünkü böyle giderse PS XBOX ile yarışamaz game pass büyük avantaj.
 
En kötü dediğin Uncharted ve God of War geliyor PS5 içinde daha çıkan bir şey yok ve emin ol çıktıktan 1-2 sonra gelecek çünkü böyle giderse PS Xbox ile yarışamaz Game Pass büyük avantaj.

Uncharted ve God of War ne zaman duyuruldu? Ciddi soruyorum kaçırmış olabilirim resmi YouTube kanallarında var mı?
 

Geri
Yukarı